Hem

Jessica

Ändra sidan Detaljer
Medlem 64343, nivå 6, ämne 652799, v1
Kallar sig jezz
Hon är 48 år
Kontakt Nej tack
Uppdaterad 2006-04-27

är Medborgare i Paranormal.se

Presentation

Hej allesammans :)
Är intresserad av det paranormala, då jag upplevt en del oförklarliga saker i mitt liv.

Det började med att jag och min syster åkte med min farmor till våra kusiner. När vi sedan skulle åka hem så frågade farmor om vi ville åka med henne hem eller om vi skulle vänta på tills pappa kom och hämtade oss. Då kände jag instinktivt att jag inte ville följa med henne i bilen. På kvällen ringer de från sjukhuset och säger att farmor har åkt av vägen och är hjärndöd.
En annan sak som hänt är när jag var runt 10 års åldern var att jag, min syster och mina föräldrar var ute på sjön. Då fick jag för mig att hänga upp en gunga i ett träd, ramlar ned från trädet och slår huvudet i ett berg. Ser mig själv (utifrån)liggandes på berget, sen blir allt vitt... minns inte så mycket mer förrän ambulansbåten kommer, har fått en rejäl hjärnskakning och får ligga på S:T Görans sjukhus i en vecka.
En trejde grej är att jag och min sambo köpte en Mazda för länge sen ....men jag kände mig aldrig säker i den bilen ... efter ett halvår så krockade jag med den bilen.
Andra underliga saker har hänt hemma hos oss.... har känt en jordlukt i duschen som finns där ibland sen försvinner den helt plötsligt. Min sambo hade aldrig känt den förut, men en dag kände jag den, och ropade på honom han känner den då och får rysningar :)
Leksaker sätter igång sig själv, duschdraperiet blåser upp fast det inte finns något drag i närheten m.m. Ibland undrar jag om jag är inbillningssjuk ...skulle gärna vilja träffa ett medium för att undersöka detta :)

Dessutom har jag en förmåga att säga saker som mina nära & kära precis tänkt att säga ...fast vi inte pratat om just detta precis innan ...samt att jag oftar ringer eller e-mailar precis när den andra personen precis tänkt e-maila/ringa mig ...
Jaaa allt här i världen går inte att förklara ...
Skulle gärna vilja utveckla min förmåga, men frågan är när man har tid när man har familj o.s.v

Tar en dag i taget och försöker leva i nuet.

Varma hälsningar Jessica