Hem

Rabea

Ändra sidan Detaljer
Medlem 46840, ämne 500991, v1
Kallar sig Madrynea
Hon är 40 år och bor i SKELLEFTEÅ
Kontakt Hemsida, E-post, ICQ

är Medborgare i Paranormal.se

Presentation

Hej alla kära och glada,

Jag är en snäll tjej som söker kontakt med andra snälla människor som är intresserade av häxkonster, wicca, tarot och egentligen allt som har med magi att göra.

Själv är jag ganska ny inom området, men jag vill lära mig så mycket jag kan, och helst så fort jag kan. Jag längtar efter att veta, att lära, att känna, att tro. Om du kan hjälpa mig, eller tror att vi kan hjälpa varandra, vill du kanske skriva till mig?

I mitt vanliga liv pluggar jag till gymnasielärare i tyska och engelska, och är mycket intresserad av att läsa och skriva. Fantasy och allt det övernaturliga har jag alltid varit intresserad av. Skriva gärna om du delar mina intressen.

Ett nytt intresse, som givetvis har mycket med min väg till att bli en häxa att göra, är religion. Jag söker också kontakt med människor som har andra religioner och som vill prata om sina erfarenheter.

Allt som allt är jag väldigt snäll, men väldigt besatt av att lära mig saker och ting. Var beredd på det om du skriver till mig, det kan hända att jag ställer en massa frågor som jag vill ha svar på. Om du svarar eller inte är givetvis upp till dig.

Blessed be!