Hem

Martin Skoghs dröm Dröm

Ändra sidan Visa ditt intresse Ämne 950, v2 - Status: normal.
Denna text är importerad från /old/psi/droem/skildring/skogh_m.html
är Dröm

Martin Skoghs dröm om djurvarelser.

Alias: drömhistorier från martin skogh och martin skoghs dröm

normal

Under en av mina ovanliga sömnperioder(läs var j*vligt trött och gick och la mig kl. 18.30! drömdes detta:

Jag fick två nya husdjur. En som såg ut som en elefant fast den var strävhårig och inte vidare sällskaplig. En som såg ut som en varg fast visade sig vara en en människa med nån slags hjortkropp till under kropp(bra nära kentaurer redan här). Varelsen hade även väldigt stora ögon samt hovar som ramlade av ibland...(mysko mekanism fick dem att sitta fast?!?). Händelserna som utspelades i drömmen började med att djuret/varelsen sprang ut i vägen, fick en buss att tvärnita och jag var tvungen att hoppa upp på en grässlänt varvid bussen stannade 10 cm från mitt huvud, vände på en femöring och körde därifrån. Djurvarelsen log. Jag försökte uppforstra den. Då visade det sig att den var mycket intelligent sam var väl förtrogen med talets gåva. Sen gick vi ut på en stängd pub och hela min lilla stad hade förändrats till något slags reklampelar samhälle. Broar och sånt med upplyst reklam på.

Jag vaknade av att min kan hoppade ned från sängen...

OBS. Drömmen var inte på något sätt skrämmande. Jag var dock mycket törstig när jag vaknade så jag kan inte vara säker på min kroppsliga reaktion.

Detta som jag berättat ter sig för mig helt sanslöst och jag ber den som har insikt i drömtyderi/drömmaskineri om ett svar på vad detta kan ha för uppgift/tecken eller nåt.