Hem

Sanna Vifells drömmar ESP i dröm

Ändra sidan Visa ditt intresse Ämne 929, v4 - Status: normal.
Denna text är importerad från /old/psi/droem/esp/skildring/vifell_s.html
är Upplevbart och ESP i dröm

Sanna Vifells drömmer sanndrömmar om sin dotter.

Alias: sanna vifells drömmar och sanndrömhistorier från sanna vifell

normal

Email: joker@mbox304.swipnet.se

jag drömmer nästan varje natt, oftast vaknar jag antingen av något utifrån ( typ väckarklocka) eller någon inifrån........

men, det som är rätt märkligt är att jag vaknar, men kan tala om ( för gubben tex) att jag tyvärr inte har tid att vakna än för att jag måste drömma klart....... och sen återgår jag till att drömma färdigt ;))

Jag har haft många sanndrömmar och även blivit väckt mitt i natten ett par gånger när min stora dotter varit nära att ........ och lyckats få igång henne efter astmaanfall.

jag har också på senaste tiden börjat vakan varje natt 1.53......... har du hört om någon annan som har det likadant


normal

Det var en natt för 10 år sen. Min svårt astmasjuka dotter hade åkt på läger med andra Astmatiker. Jag kände mig lugn och glad, har aldrig varit typen som oroar mig i onödan.

Men........den här natten vakande jag av en spark........ vet inte hur det gick till men jag var klarvaken. Och VISSTE att min dotter höll på att vid vatten.

Eftersom jag visste att det skulle ut med flotte på en älv, insåg jag att hon av någon anledning höll på att drunkna..........kl 00.34 på morgonen...... Jag har svårt att somna om....mycket svårt. För jag visste ju inte om hon överlevet och jag väntade hela tiden på att telefonen skulle ringa.

Den ringde inte.........

Dagen efter gick jag till jobbet, och väntade hela tiden på att de skulle ringa för att tala om att min dotter dött/drunknat. Men de ringde inte.

Jag väntade och väntade, men när jag efter 1 dygn fortfarande inte hört något, antog jag att jag låtit fantasin skena iväg.

Min dotter kom hem från lägret. Hon hade haft det bra !

Och jag vågande inte fråga vad som hänt.

Åren gick............

Och en kväll när min dotter och jag satt och pratade om saker som hänt under åren, så berättade hon.........

den där natten när jag drömt om hennes död, så hade hon faktiskt varit på väg att dö, men inte av att hon drunknade utan därför att de på något sätt kommit ifrån gruppen ( gruppen hade flera flottar) och hennes hade lagt till vid en strandkant där det luktade mögel, något hon var extremt känslig för. De kunde inte få över flotten till andra sidan utan att hoppa i aoch skjuta flotten framför sig. Min dotter hade vid det laget fått ett präktigt astmaanfall......... och innan de hunnit över hade hon lagt av Kompisarna fick upp henne på flotten och de kom iland på andra sidan där ledarna fanns. Och där fick de i henne medicin samt körde iväg henne till sjukhus.

Hon VAR döende, men in som drunknad utan i ett astmaanfall.

Allt dettta vågade hon inte berätta för mig, av rädsla att jag skulle överbeskydda henne.............

Men allt eftersom åren gick och jag vaknade av en spark VARJE gång hon fick allvarliga anfall.......berättade hon.

Nu är hon vuxen och har vuxit ifrån astman.......men jag drömmer fortfarande sanndrömmar om henne, om än inte lika starka som den här.