Hem

Shamansk healing Bok

Indiansk läkedom för att hela dig själv och andra

Ändra sidan Visa ditt intresse Ämne 142053, v2 - Status: normal.
Försteredaktör: Rowena
är Bok
Behandlar Schamanism, Schamanskt helande och Inka
ISBN 91-7711-011-0
Av Alberto Villoldo
Publicerad av Egmont Richter

Shamansk healing beskriver de helande krafter som finns i den energimedicinska traditionen som tillämpats i över 5000 år på den amerikanska kontinenten.

Alias: schamansk healing

normal

Missa inte denna skatt i schamanistisk levnadsvisdom!

SCHAMANSK HEALING visar de helande krafter som finns i den energimedicinska traditionen som tillämpats i över 5000 år på den amerikanska kontinenten.
ALBERTO VILLOLDO är en av de ledande experterna på inkaindianernas schamanska tekniker och han har studerat dem tillsammans med inkaättlingar i över 25 år. I shcamansk healing beskrivs hans lättillgängliga, praktiska och revolutionerande teknik, som grundar sig på detta urgamla sätt att hela. Ett centralt begrepp i denna tradition är det strålande energifältet, vilket omger den fysiska människokroppen. Genom att lära sig att se och påverka sjukdomsavtryckeen i denna energi-aura kan vi inte bara hela oss själva och andra, vi kan även förebygga sjukdom.
ALBERTO VILLOLDO, filosofie doktor, har skrivit ytterligaree tio böcker. Han arbetar som lärare i energimedicin och utbildar varje år tusentals sjukvårdsarbetare och lekmän.