Hem

Skildringar av ut ur kroppen-upplevelser

Ändra sidan Visa ditt intresse Ämne 9627, v2 - Status: normal.
Försteredaktör: Melle

Berättanden om människors upplevelser utanför kroppen.

Alias: skildringar av ut ur kroppen-upplevelser

normal

Egna erfarenheter

Jag har alltid så länge jag minns varit intresserad av ut-ur-kroppen-resor, trots att jag inte hade upplevt någon förrän först i vuxen ålder.
Jag fick kontakt med en rörelse som lär ut hur man ska gå till väga för att få egna astrala upplevelser. De fick verkligen igång min inspiration med upplevelser som följd vilket jag är evigt tacksam för. Det mesta som finns skrivet på denna sida har jag lärt mig genom denna rörelse.

Eftersom upplevelser av det här slaget är mycket personliga tycker jag inte att man bör berätta alltför mycket om sina upplevelser.
Det är en sak att berätta om en upplevelse för någon man känner väl för att ge denne inspiration att själv försöka. Men att t ex lägga sina inre upplevelser i en bok eller på internet är tveksamt. Om folk som man inte känner väl, undrar och frågar om sådana här saker bör man tänka sig för.

För det första kan man inte vara säker på om personen kommer att sprida rykten och få andra skeptiker i ens närhet att göra livet surt för en. Kasta inte pärlor till svinen.
Nyfikna personer kan vara jobbiga, för oftast är de inte alls själva beredda att lägga ner arbete för att få egna erfarenheter. De är ofta både nyfikna och lata.
Men ofta märker man mycket snabbt om personen i fråga är seriöst intresserad eller inte.

Jag kan säga så här till er som läser detta, det är en otrolig känsla när man lyckas att separera sig ut från sin fysiska kropp för att sedan glida iväg till nästa rum. Att stå jämte sängen och se sin fysiska kropp ligga och sova är en otroligt stark upplevelse, man ryser i hela kroppen. Ett tips är, om man är rädd för att se sin fysiska kropp, att ligga och koncentrera sig att man befinner sig i ett annat rum, eller på en anan plats. För lyckas man med en astral separation när man ligger och koncentrerar sig på detta kan man obemärkt glida in i tillståndet och på ett ögonblick befinna sig på den plats/ställe som man ville.