Hem

Telekinesi Kinetik

Ändra sidan Visa ditt intresse Ämne 367, v10 - Status: normal.
Försteredaktör: ritard
Denna text är importerad från /old/psi/telekinesi.html
är en sorts Kinetik , Praktiserbart , Upplevbart och Trobart

Ibland får telekinesi beteckna PK på makronivå (dvs när stillastående synliga föremål börjar röra på sig) och psykokinesi beteckna PK på mikronivå.

Alias: mindcontroll, tanke förflyttning, tankeförflyttning, tankekraft, telekenesi, telekeni, telekinese, telekinesi, telekinesis, telekini, telekinisi och tk

befäst

Telekinesi är en äldre term för PK. Ibland får telekinesi beteckna PK på makronivå (dvs när stillastående synliga föremål börjar röra på sig) och psykokinesi beteckna PK på mikronivå (då man påverkar utfallet av en kastad tärning eller påverkar en slumpgenerator).


normal

Telekinesiövning

Alla innehar förmågan till Telekinesi, man behöver bara släppa lös den.
TK styrs av ett kontrollcenter vid högra bakhuvudet (därifrån styrs även Telepati m.m.).

En övning för att locka fram TK:

Sätt dig bekvämt (dock inte allt för skönt att du somnar) med ett bord framför dig. På bordet ska förmålet du använder ligga.
Låt oss säga att du använder en penna (en penna är lättare att börja med än t ex en stol, inte för att den väger mindre utan för att hjärnan tror att stolen väger mer).

Sitt nu ca 50cm från föremålet och tänk dig att en stråle av lila ljus sträcker sig ut från ditt pannchakra (mellan ögonbrynen) ut till pennan. Tänk dig att du omsluter pennan med ljusstrålen och föflytta pennan.
Detta kan du även göra med slutna ögon om det känns bättre, men kom då ihåg att du inte kan se om pennan rör sig.
Glöm heller inte hur pennan låg från början så att du vet när den har rört sig.

Om detta inte fungerar första gången eller (101 gången) försök igen! Tvivel är det ända som hindrar dig. En annan metod är att ta handen cirka 1 dm över pennan. tänk dej att du och pennan är densamma. Tänk dej att handen tar tag i pennan, men egentligen ska du inte röra pennan. Gör det helst med stängda ögon.

Som nybörjare kan man först testa med att göra så kallade PSI bollar. Det är energi bollar. Och denna energi kan du sedan göra vad du vill med. Mer info om det och hur det går till finns här: http://www.nztravel.co.nz/hosts/Wingmakers/PSI-BALLS%20&%20PSI%20ENERGY.html