Hem

Benjamin

Ändra sidan Detaljer
Medlem 48316, nivå 7, ämne 526453, v2
Kallar sig Tenebrion
Han är 36 år
Kontakt E-post
Uppdaterad 2004-11-13

är Medborgare i Paranormal.se

Medlem i paranormal.se. Drömmer ofta sanndrömmar och är lätt telepatisk mot vissa människor.

Presentation

Jag har aldrig sett någon större skillnad mellan det vanliga och det ovanliga, eftersom det känns som om jag upplevt båda hela mitt liv. Jag har haft sanndrömmar i hela mitt liv som jag kan komma ihåg, och det tog ett tag innan jag förstod att alla inte har det. Mina drömmar bygger inte på symboler, som svarta fåglar och sånt, utan helt exakt, med tankar, lukter, allt. Ibland kommer jag ihåg dem när jag vaknar, oftast kommer jag ihåg dem precis innan de inträffar. Själv ger jag inte mycket för symboliska drömmar om framtiden. I en bok om drömtydning läste jag att om man ser en bekant begravas innebär det att den kommer att leva ett långt liv, men om man ser det så går den ju i upfyllelse hur det än går!

Jag tycker själv att jag är kritiskt lagd (ateist tills någon bevisar motsatsen), och jag tror inte på något jag inte kan uppleva, och eftersom jag även är lite filosofisk, inte ens då. Det finns två axiomer i mitt liv; jag tänker, alltså finns jag, och det är väldigt få saker som är omöjliga.

Nu tror du säkert att jag är helt ensam och patetisk, så jag vill bara säga att jag HAR ett liv, med kompisar och dylikt.

Om du inte läst alla böcker av Dénis Lindbohm, gör det!