Hem

Ufon i Roswell

Ändra sidan Visa ditt intresse Ämne 523, v1 - Status: normal.
Denna text är importerad från /old/psi/ufo/roswell.html
är Upplevbart

Alias: ufon i roswell

normal

Roswell Intermezzot 1947

Enligt rapporter från ögonvittnen sågs kvällen den 2 juli, ett upplyst tefatsliknande föremål ovanför Roswell, New Mexico.

Följande dag upptäckte en ranchägare i trakten och hans två barn vrakdelar spridda över ett stort område. Myndigheterna larmades och ett officiellt uttalande gjordes, enligt vilket vraket från ett flygande tefat påträffats

Uppgiften dementerades genast i ett därpå följande pressmeddelande, i vilket man gjorde gällande att vrakdelarna var rester av en väderballong, som pliktskyldigast förevisades vid presskonferensen.

Under tiden rapporterades att de ursprungliga vrakdelarna blivit sända till Wright Field, en närbelägen flygbas.

Ett vittne beskrev de döda kropparna i vraket som: människoliknande, fast de inte var några människor. Huvudena var runda, ögonen små och de hade inget hår. Deras ögon satt långt ifrån varandra. De var ganska små enligt vårt mått mätt och deras huvuden var större i förhållande till deras kroppar. De var klädda i något som såg ut som grå overaller.

Alla verkade vara av manligt kön och de var ganska många. Militär personal tog över och vi blev tillsagda att lämna området och inte tala med någon om det vi sett.