Hem

Afformation Mantra

Ändra sidan Visa ditt intresse Ämne 653547, v4 - Status: normal.
Försteredaktör: Tride
är en sorts Mantra och Praktiserbart

Utveckling och en kraftfullare variant än affirmation; Man använder "varför är jag rik" som exempel.

Alias: afformation

normal

Kort Introduktion till afformationer

Den nya tidens positiva tänkesätt är afformationer istället för affirmationer. Det som det gör är att man förs direkt in i den energin man vill vara i, man funderar på varför vilket sätter igång en kedjereaktion av tankar.

Ett exempel på detta är om jag skulle ställa frågan Varför är himlen blå? Till en början så ser du säkert ut som ett frågetecken... Det som din hjärna då gör - efter att du har ställt frågan - är att söka efter ett passande svar. Antingen så kommer det att hittas, eller så blir svaret Jag vet inte.

Fler exempel på detta är:
Varför är jag rik? - till en början kanske du inte inser att du är det - men om du tänker efter lite... Har du någonstans att bo? En lägenhet eller ett hus kanske - hur många är det inte som bor i ett skjul där det regnar in? Har du mat på bordet? Kanske har du en bil eller två så att du kan köra till andra ställen o.s.v.

Värt att notera är också faran med detta - det är väldigt lätt (troligen inlärt) att man programmerar sig negativt. Exempel på tankar som många har: Varför är jag så misslyckad? Varför är jag så ensam? Varför har jag alltid skulder?

Valet av ord är givetvis viktiga, i exemplen ovan är det väldigt negativt laddade ord. Mer läsning om detta finns i källhänvisningen.