Hem

Annakarin

Ändra sidan Detaljer
Medlem 67463, nivå 8, ämne 683907, v2
Kallar sig Tride
Kontakt Hemsida
Uppdaterad 2007-02-05

är Medborgare i Paranormal.se

Flum - ett försök att uppdatera ett ord med negativ klang.

Presentation

Hej, jag har under många år arbetat som vägledare med hjälp av tarot.kort, handtolkning, meditation och intuition.
Jag har studerat olika religioner och var under ett antal år en aktiv buddhist, som reste i Indien, Sri Lanka och Thailand där jag fick kontakt med olika buddhistiska traditioner. Jag har nu lämnat buddhismen, eftersom jag inte vill binda upp mig vid någon som helst dogm. Det jag har lärt mig genom dessa resor och möten har jag givetvis kvar, men vill förhålla mig fri och odogmatisk.
Människor är olika och vi gör olika erfarenheter. Jag är tex inte speciellat engagerad i spiritism, dvs kontakt med de avlidnas andar. Delvis har jag en känsla av att de bör lämnas ifred. Men jag har inga synpunkter på att andra människor - tex spiritistiska medier - söker kontakt med andra sidan.
Sedan barndomen har jag själv erfarenhet av att det finns dimensioner som vi inte ser och hör med våra vanliga sinnen. Som människor kan och bör vi förhålla oss olika till sådana erfarenheter, tror jag.
Jag har barn och barnbarn, gillar naturen, promenader, simturer, samtal kring livsåskådning, samhälle och politik.Ta del av andras åsikter genom att lyssna eller läsa. Lever med mina tre katter.

normal

Flum - ett honnörsord!

Flum - ett försök att uppdatera ett ord med negativ klang...

Att vara flummig betyder att vara öppen och intuitiv, att kasta av sig bojor som andra försöker tvinga på oss, att våga lita på det okända. Att inte vara fast i fördomar och gamla begrepp. Att våga ifrågasätta och att kunna gå vidare. Att våga pröva. Att låsa upp invanda föreställningar.

Men också att vara medveten bortom medvetenheten. Allt sådant som bara med svårighet låter sig uttryckas i ord. Och därför verkar – flummigt.

Universum har oändliga förslag till oss. Det är upp till oss att lära oss sortera och välja.
Annakarin Svedberg/ Tride