Hem

Fredrik

Ändra sidan Detaljer
Medlem 4251, nivå 10, ämne 450087, v2
Kallar sig taz76
Han är 48 år och bor i SALA
Kontakt Hemsida, E-post, ICQ , MSN
Uppdaterad 2005-09-12

är Medborgare i Paranormal.se
är medlem i #Healing (op)
praktiserar Kundalini reiki och Reiki

En komplex själ och en sökare inom många områden ;o) Även skaparen av the-Taz.net =P

Presentation

Taz76bild
Foto av taz76

Namaste! Jag välkomnar gudomligheten inom dig ;o)

Taz?

En sökare och har alltid varit. Började i tidiga år då mitt intresse var mycket fokuserat på det okulta och paranormala. Senare har min väg visat sig som jag försöker följa och utvecklas på den. Jag förstår nu mycket mer än vad jag tidigare har gjort. En sökare som vill nå högre, lära känna mig själv och hjälpa andra att hitta hem. Jag trivs med den jag är idag och tycker att det som kommer är en mycket spännande tid. Många saker kommer att hända är jag säker på - personligen och för hela världen.

Det som påverkat mig mest på senare tid (-05) är att jag har kommit fram till att jag är en Indigo =) Så mycket som stämmer in på mig, så mycket som jag inte visste, så mycket som förklarar vem jag är och hur jag är. Det är något som känns väldigt skönt tycker jag.

Tro?

Det är något som har utvecklats och påverkats av min utbildning givetvis och som kommer att förändras med tiden. Jag tror på att allt är energi, inom oss finns en gud - upp till var och en och tro på detta givetvis. All spirituell utveckling börjar hos en själv, den fysiska kroppen och sedan fortsätta att se inåt om man vill fortsätta sin resa.

Jag tror på det mesta inom det spirituella.. saker som andar, hjälpare, guider, änglar - vilket ord man nu använder. Fick veta på theindigoway.com att dom som är Indigo även troligen var stjärnbarn/stjärnmänniska vilket stämmer in på mig. Min tro på UFOn går långt, långt tillbaka för övrigt ;o)

Utbildning?

Finns mycket som jag läst, som jag glömt, som stannat kvar.. Det första riktiga jag läste var Samtal med gud-serien som kastade om min världsbild något ;o) Sedan dess har jag läst böcker som Nioende insikten av James Redfield, lite grann av Allan Kardec (Medium/Spirit Book), Dan Millman's The Way Of The Peaceful Warrior, Dick Sutphen's Zen Self-Mastery och diverse österländsk lära.

Jag har alltid varit och är mycket intresserad av kampsport. Tränar kampkonsten Aikido sen många år tillbaka vilket har gett mig kroppskännedom och mycket mer än det... Har studerat (utläses som slukat) mängder av material och film inom det området. Även saker som Tai Chi och Qi Gong håller jag på med vilket är ett helt underbart sätt att samla energi på tycker jag.

Sedan ett halvår tillbaka är jag även initierad Usui Reiki Master (040721 av master Jaan Vahtla) genom den underbara sidan sharereiki.org ;o) Jag har tron att reiki är något universellt och som finns i oss alla som även ska ges till så många som möjligt. Även Reikins grundare ville detta.. För mer information så kika på min Reikisida (även svensk forum finns): the-Taz.net

Den sista punkten är att jag nyligen hittat rätt väg inom yrkeslivet - Shiatsu ;o) Det är inte bara ett jobb utan även en utveckling av sig själv.. man måste vara medveten om sig själv, vad man gör, hur man gör det. När jag var på första kursen så kände jag jahopp, här ska jag vara. punkt - det är en härlig känsla.

Musik?

Oh.. Jag måste bara säga att mitt hjärta och själ finns i den elektroniska världen i form av synth, techno, trance och goa ;o) Finns inget som får min själ att må så bra som det. För tillfället är God module favoriten =P Utan musik så vet jag inte vem jag skulle vara - om jag ens skulle vara vid liv.

Erfarenheter?

(från gamla presentationen) Det närmaste jag hitills har kommit den andre sidan, vilket iofs är ett stort steg... för nån månad sen (oktober-november -01) så en sen kväll ringde min telefon. Hörde en röst som sa hallå! hallå!.. Kände inte igen rösten och det bröts snabbt. Efteråt blev jag lessen.. För att jag ville prata mer men talet inte funkade. Jag trillade ner i ett svart hål och gick offline. Då kände jag närvaron av min pappa. Han besökte mig från andra sidan.. Pratade lite med honom och frågade ett par saker. Jag kände att det var min pappa efter telefonsamtalet men visste inte först att det var han som ringde mig... Det fick jag veta av en tjejkompis (som är lite av min mentor kan man säga), hon hade frågat en av sina hjälpare vem det var som ringde mig.. En wow-känsla helt klart..

När jag var liten, kanske runt 10 år, så hade jag vad jag tror på ett UFO-möte. Jag var hemma ensam i vår trerummare där jag bodde med min mamma - såg något konstigt ute på himlen och gick för att titta närmare. Då såg jag på väldigt, väldigt låg höjd tre starka ljus i formen av en triangel. Strax efteråt åkte skeppet(?) sakta iväg och över vårt hustak. Jag sprang ut på balkongen på andra sidan men såg ingenting där...

Avslutningsvis.... det du tror på skapar du! - om det är inom dig själv eller i din verklighet.