Hem

Stjärnmänniska Liv, Person

Ändra sidan Visa ditt intresse Ämne 604, v7 - Status: normal.
Försteredaktör: Melle
Denna text är importerad från /old/psi/stjaerna/folk.html
är en sorts Liv , Person och Trobart

De sägs finnas här för att hjälpa Jorden och Jordens människor att hitta rätt igen.

Alias: koda, kosmiska barn, sjärnmänniskor, starborn, star peoples, starpeoples, starseed, stjärnbarn, stjärnfolk, stjärnfolket, stjärnmänniska och utifrånkommande

normal

Stjärnmänniskor eller Starpeople är en ganska ny företeelse. De sägs finnas här för att hjälpa Jorden och Jordens människor att hitta rätt igen. Den moderna människan har kommit på kollisionskurs med Gaia och naturen. Därför har Jordens livsandar kallat på hjälp. Hjälpen kommer framför allt ifrån änglar. Stora änglaskaror har ryckt in och låtit sig inkarneras i människokroppar. Deras enda uppgift är sedan att hjälpa, informera och lära människan hur hon skall leva i harmoni med Jorden. Denna hjälp kommer även ifrån annat håll som t.ex. andra planeter men i detta fallet så är det i huvudsak för Jordens skull och inte för den inkarnerades skull. Vår jord håller just på att befolkas av mycket visa varelser och bli inte förvånad om många oväntade lösningar dyker upp. Det är det de är här för. Stjärnmänniskor har sin ursrpungliga vistelse bland sjärnorna någonstans i universum. Där av namnet. Just du kanske är en stjärnmänniska. Då vet du varför du är här.

normal

Här är en allmän uppräkning på symptom på Star People:

1. har speciella ögon
2. har stor personlig karisma
3. har extra låg kroppstemperatur
4. har en ovanlig blodtyp eller en blandning av två blodtyper
5. har ett extra eller ett felplacerat revben
6. har en extra eller två sammanväxta ryggkotor
7. är överkänslig för elektricitet eller elektromagnetiska fält
8. har extra lågt blodtryck
9. har kronisk bihåleinflammation
10. klarar sig med lite sömn
11. har sin aktivaste tid på natten
12. var ett oväntat barn
13. känner ingen äkta gemenskap med föräldrarna
14. känner att deras förfäder kommer från en annan värld
15. känner en press att tiden håller på att rinna ut
16. hör speciella ljud i öronen
17. hade osynliga kamrater som barn
18. hade en speciell upplevelse i femårsåldern
19. har haft fortsatt kontakt med varelser av olika slag
20. hade ytterligare en speciell upplevelse i elva-tolvårsåldern
21. har haft ovanliga talanger inom annorlunda eller avancerade områden
22. uttrycker utomplanetariska bilder inom olika områden t ex konst
23. känner att barn och djur dras till dem
24. har speciella kors i sina handflator
25. känner dragningskraft till kristaller och andra stenar
26. drömmer ofta om att de flyger
27. känner starkt för vissa gamla kulturer

+ att de:

1. känner ofta igen varandra
2. skryter inte över att komma från stjärnorna
3. är observatörer
4. har extra känsligt luktsinne
5. är inte alltid intresserade av att äta
6. känner att de är annorlunda
7. blir lätt uttråkade, känner sig rastlös
8. kan ej arbeta monotont
9. har behov av tystnad
10. har behov av ensamhet
11. känner sig missförstådda
12. lever intensivt
13. är sensitiva och har stor intuition
14. arbetar i ljusets tjänst i stort eller i smått
15. är ibland uppmärksammade i större sammanhang (men arbetar lika ofta i det tysta)
16. är överkänsliga för gifter av olika slag
17. är känsliga för oregelbundna vanor
18. är intresserade av parapsykologi, filosofi, esoterik, religion, astrologi etc
19. arbetar effektivt och noggrant
20. känner att de har behov som andra människor inte har
21. pratar inte i onödan
22. är ödmjuka och söker det enkla livet
23. har UFO-kontakt eller ser UFOhimlen
24. har INRE KONTAKTER
25. har ett inre seende
26. har healingkraft i sina händer
27. lever med en fot i varje värld
28. har varit på Jorden flera gånger förut
29. tiger och lider
30. har extra stark hörsel
31. är sökare
32. är underskattade
33. är lillgamla som barn
34. har lätt för att lära
35. är uttrycksfulla
36. praktiserar kravlös kärlek
37. är lärare
38. har eller har haft självmordstankar

Allt som uppräknats ovan är egentligen rubriker för mera ingående förklaringar. Av enbart denna uppräkning kan man inte alltid se precis vad som menas.

Om jag räknar snällt här och ger halva poäng i tveksamma fall så får jag 47 poäng av 65 möjliga. Hur är det för er andra?

normal

Det här med stjärnfolket intresserar mig. De har ju alltid funnits men jag misstänker att det finns fler av dem nu än vad som har funnits av dem på länge. Jag har läst igenom listan på symptom. Mina tankar går då osökt till vissa personer. De hade det lite svårt med mobiltelefoner. Strålningen var besvärande för dem. Och i likhet med mig hade de problem med blodtrycksfall orsakade av lågt blodtryck. Jag tänker speciellt på en person som jag lärde känna för ca 25 år sedan. Han var väldigt utmärkande tack vare sin utstrålning och karisma. Jag borde ha förstått att det var något speciellt med honom. Men då anade jag inget. Det finns fler men jag hamnade just i hans krets och lärde känna honom mest. Han åt inte mycket knappast något alls. Sa att han fick energi direkt av solen. Direkt ödmjuk var han ju inte och brydde sig inte heller om han blev missförstådd. Eller om någon uppfattade honom som annorlunda. Jag tror inte heller att någon skulle ha vågat underskatta honom. Det var han alldeles för självsäker för. Och några UFOn har varken jag eller han sett och räknar heller inte med att få se det. Men nog var han något extra på många sätt. Han hade så bra luktsinne att han kunde lukta sig till om en kvinna hade ägglossning. Ett ganska bra preventivmedel. Vi har inte hållit kontakten kontinuerligt så jag vet inte vad han jobbat med. Men så mycket vet jag att han hade mer erfarenhet än de flesta någonsin hinner få. Kanske kommer jag att träffa honom igen. Det avgör bara han. Och då lär han väl dyka upp från tomma intet. Han kommer väl hitta mig var jag än befinner mig. Precis som han gjort flera gånger tidigare.

normal

Stjärnsjälarna är en ny sorts människor som börjat inkarnerajorden. De kommer inte från det medvetna universum som vi lever i idag, alltså inte från plejaderna, ufon, andra sidan osv. De kommer från det universum som vårt befinner sig i kan man säga. Det finns en kosmisk visdom inblandat i en stjärnsjäls medvetande.

Kontakterna med hem beror mycket på jordens och vårt universums utveckling eftersom stjärnsjälarna behöver den medvetandehöjning som många stjärnmänniskor arbetar med på jorden just nu. Stjärnsjälarnas visdom kommer i framtiden att prägla mycket av jordens kunskap.

normal

Någon som är stjärnfödd har många eller några klara minnen av högre dimensioner. Ofta ett mål med jordlivet förutom att lösa traditionell karma.

normal

Vad innebär det att vara stjärnfödd

Det innebär helt enkelt att man har vissa minnen från högra andlig kunskap i förhållande till jordens kunskap och andra dimensioners kunskap. Med kunskap menas helt enkelt information om universum, hur det fungerar, varför vi finns och vart vi är på väg.

Det finns flera olika galaxer varav vintergatan är en av dem det finns många fler därute än vi någonsin kommer att kunna räkna i vårt fysiska liv. Det pågår ett ständigt arbete i våra universa för att upprätthålla balans, utbilda, leva och utvecklas. När vi föds med viss andlig insikt så har det mycket med att göra var vi kommer ifrån och vilken våran mission är för detta livet. Alla människor har en mission, alla mineraler, växter och djur har en mission. Det är den som skapar mening och liv.

Den kunskap vi alla har när vi föds kan ha med rent praktiska jordiska saker att göra som att starta en miljörörelse, vara kommunal dagmamma, arbeta på fabrik. Det är vad vi gör med våra liv som kommer att påverka huruvida vi lever vår mission eller inte. Det finns nämligen många sidospår vilket tillhör det mänskliga

http://www.sinnligkunskap.se/artiklar/starborn/starborn.htm

SolKarina

normal

Om stjärnfödda som är ett samlingsord som jag själv använder för vita själar. Ljusarbetare som föds till jorden och har minnen från att vara i en icke fysisk kropp.

Det innebär helt enkelt att man har vissa minnen från högra andlig kunskap i förhållande till jordens kunskap och andra dimensioners kunskap. Med kunskap menas helt enkelt information om universum, hur det fungerar, varför vi finns och vart vi är på väg.

Det finns flera olika galaxer varav vintergatan är en av dem det finns många fler därute än vi någonsin kommer att kunna räkna i vårt fysiska liv. Det pågår ett ständigt arbete i våra universa för att upprätthålla balans, utbilda, leva och utvecklas. När vi föds med viss andlig insikt så har det mycket med att göra var vi kommer ifrån och vilken våran mission är för detta livet. Alla människor har en mission, alla mineraler, växter och djur har en mission. Det är den som skapar mening och liv.

Den kunskap vi alla har när vi föds kan ha med rent praktiska jordiska saker att göra som att starta en miljörörelse, vara kommunal dagmamma, arbeta på fabrik. Det är vad vi gör med våra liv som kommer att påverka huruvida vi lever vår mission eller inte. Det finns nämligen många sidospår vilket tillhör det mänskliga © sinnligkunskap ©

http://www.sinnligkunskap.se/artiklar/starborn/1.htm

Stjärnmänniskor sänds ständigt till olika jordar och universum för att arbeta med denna balans och målet är att vi ska neutralisera astralenergin för att alla kunna vakna i våra stjärnkroppar i ett högre medvetende. Nya världar skapas ideligen precis som vi människor föder barn, djuren förökar sig nya stjärnor tänds eller explosioner i rymden skapar nya planeter. Arbetet är oändligt för hela tiden finns en nyskapelse det är en kosmisk lag.
© sinnligkunskap ©
http://www.sinnligkunskap.se/artiklar/starborn/5.htm