Hem

Den flytande elden Skönlitteratur, Bok

Ändra sidan Visa ditt intresse Ämne 146731, v3 - Status: normal.
Försteredaktör: Melle
är Skönlitteratur och Bok
Behandlar Kundalini, Stjärnmänniskor och Kattfolket
Publicerad år 1997
ISBN 91-37-11082-9
sidantal 259
Av Lennart Lidfors
Publicerad av Forum

En bok som handlar om andlig utveckling, andra dimensioner, kontakt med utomjordingar och inte minst kundalini.

Alias: flytande elden

normal

Den flytande elden är en fristående uppföljare till Lennart Lidfors bok Gåvan från stjärnorna. Boken är skriven i romanform men författaren antyder på många ställen att det finns en hel del sanning bakom händelserna i boken. Den flytande elden handlar om andlig utveckling, andra dimensioner, kontakt med utomjordingar och inte minst kundalini.

normal

Bokens baksida

Som av en slump kommer Lennart i kontakt med den mystiska STIFTELSEN. Han lär känna Linda, sin egen dotter från ett tidigare liv. Han möter Chang, den gamle läkaren med djupa hemliga kunskaper, och den märkliga Anna som sett livets alla sidor. Och så Angelica förstås...
När Linda ber honom att genast flyga till London och Angelica kidnappas framför hans ögon, börjar Lennart undra vad han givit sig in på. Han förstår att STIFTELSEN också har fiender, mäktiga fiender. Jakten går vidare till New York och Västindien. Innan han vet ordet av befinner han sig i den tropiska regnskogen, bland palmer och havets vågor.

DEN FLYTANDE ELDEN är en fantasieggande roman om livets mening. Den röda tråden är människan högre energier och medvetande - 2000-talet och det kommande kvantsprånget i människans utveckling.