Hem

Leila Sith

Ändra sidan Detaljer
Medlem 15676, nivå 7, ämne 465452, v1
Kallar sig Leila Sith
Kön Kvinna
Kontakt E-post
Uppdaterad 2004-01-21

är Medborgare i Paranormal.se

Presentation

Hej
Jag är en vanlig sannings- och kontaktsökande kvinna med familj och trist kontorsjobb. På olika sätt försöker jag komma i kontakt med personer med liknade erfarenheter som mina egna. Som sagt så är jag en helt vanlig kvinna med ett alldeles för vanligt liv. Men vissa av mina erfarenheter är allt annat än vanliga.
Min första oförklarliga upplevelse, som jag under många år hade förträngt, hade jag vid ca 8 års ålder. Den kretsade runt en kyrka som jag passerade på väg till skolan. Av förekommen anledning hade jag en otrolig respekt för kyrkan. Jag nästan fruktade den. Det var då jag hörde rösten för första gången. Den uppmanade mig att gå in i kyrkan. Jag kände stort förtroende för rösten och gjorde därför som den sa åt mig. Den hjälpte mig på så vis att övervinna min rädsla för kyrkan. Fast jag sedan inte har hört rösten vid så många fler tillfällen har den ändå haft stort inflytande över mitt liv. Men det är något som jag blivit medveten om först på senare år. Nu vill jag alltså komma i kontakt med personer som har haft liknande upplevelser. Exempel på upplevelser utöver den nämnda är:

Ø Att under sömn uppleva en tydlig kommunikation med någon slags kraft.
Ø Som vid något tillfälle ha upplevt att de befinner sig under någons beskydd.
Ø Som har starka upplevelser av att ha befunnit sig utanför kroppen under sömnen.
Ø Att ha tydliga minnen av personer som man inte kan placera.
Ø Som har ett starkt intresse för det forna Egypten och bibliska personer.

Även andra är välkomna att höra av sig också. Tycker att det är intressant med det mesta som är mer eller oförklarligt.

mvh
Leila

normal

Om man läser gamla testamentet så förstår man att Gud ofta straffade dem som inte följde hans ord och påbud. Många gånger hårt och skoningslöst. Min övertygelse är att han kan göra det fortfarande. På mer eller mindre raffinerade sätt.

För fem år sedan inträffade en serie märkliga sammanträffanden. Det är otänkbart att dessa sammanträffanden skulle uppstått spontant av sig själva. I alla fall med tanke på de främmande personer som dök upp helt plötsligt i samband med dessa händelserna. Innan de dök upp var allt hyfsat bra kan man väl säga. Hade ett jobb där jag var på väg uppåt. Och relationen till de andra anställda var relativt problemfritt. Och det trots att jag i efterhand förstått att en anställd led av avundsjuka. Det som orsakade den var framför allt att jag vid denna tidpunkt var uppskattad av både arbetsgivare och kollegor. Men också att jag hunnit längre än henne på det personliga planet. Jag hade man, barn och eget hus. Men jag hade också minnesluckor. Luckor som senare fylldes med innehåll. Som bestod av personer som aldrig kunnat tolerera min omedgörlighet, egensinnighet och min vilja att alltid gå min egen väg.
En av de främmande personerna dök första gången upp när jag och mina kollegor var på krogen. Där tog Jack, som han kallade sig, kontakt med mig och kunde på så vis också knyta kontakt med mina arbetskamrater. Speciellt med Anneli. Den avundsjuka kollegan. Sedan började han systematiskt bearbeta hennes inställning mot mig. Till att bli än mer negativ. Sedan tog det inte lång tid förrän hon spred lögner och förtal om mig. Inom några månader var jag plötsligt den som stod längst ner i rangordning på jobbet. Även min arbetsgivare hade blivit påverkad av Jacks och Annelis lögner. Jag var i princip inte skit värd längre. Och som om inte det var nog erbjöd Jack Anneli och hennes pojkvän en stor summa pengar om hon födde hans barn. Han själv var homosexuell och ville inte leva ett vanligt familjeliv. Ville hon dessutom uppfostra barnet åt honom skulle han bekosta både hus och ny bil åt henne utöver pengarna.
Avsikten med detta var ju att jävlas med mig och jag tog också väldigt illa vid mig. För det var ju inte fråga om annat än avancerad och djävulsk mobbing. Anneli utnyttjade situationen maximalt för att stärka sin ställning. Hon hade nu äntligen lyckats komma upp sig ordentligt. Men själv mådde jag allt sämre mentalt. Och vad värre var så hindrade Jack och andra mig från att skaffa annat jobb. Och det är sättet som de gjorde det på som får mig att tro att det var övernaturliga krafter inblandade. Någon kraft som tydligen ville straffa mig. Om det var Gud vill jag vara osagt. Och om han inte själv straffade mig så sanktionerade han i alla fall andra som gjorde det. Det gick så långt att jag började skada mig själv. Först i det läget släppte dom taget om mig. Då blev jag äntligen antagen till en kortare utbildning och kunde säga upp mig och lämna allt bakom mig. Men jag funderar fortfarande, 5 år senare, på vad det var som egentligen hände. Men jag har blivit så vaksam och misstänksam nu att det skulle vara svårt för dem att göra om samma sak en gång till.

Att det här skulle vara konsekvenserna av mitt eget handlande godtar jag inte. Allting provocerads istället fram. Men jag undrar bara i vliket syfte. Jag tycker att det borde krävas mer än bara ohörsamhet.