Hem

Kristall Mineral

Ändra sidan Visa ditt intresse Ämne 200, v6 - Status: normal.
Försteredaktör: Zorna
Denna text är importerad från /old/psi/kristall.html
är en sorts Mineral

En kristall är en sten bestående av en mineral, mer eller mindre ren, som har en kristallin molekylstruktur. Kristaller används ofta för att rikta och forma olika sorters energier.

Alias: chrystalls och kristall

normal
Kristaller
Bild på en kristall.

En verklig kristallindustri har utvecklats under senare år. Enligt healers kan stenarna ta bort strålning från bildskärmar, avlägsna stress och ge ett bättre humör. Att kristaller är levande och kan sända ut kosmisk läkande energi - det är och förbli emellertid ett påhitt, anser naturvetenskapsmännen, som inte betraktar kristaller som något annat än stenar.
Det betyder dock inte att kristallerna inte fungerar, säger psykologerna. Det är den klassiska placeboeffekten som verkar. Om patienten tror på healern och kristallerna, leder det lätt till en känsla av att man mår bättre efter en behandling.
Studier har visat att över 20% reagerar positivt på placebobehandling.

normal

Kristaller i rymden

Min ljusguide talade med mig 1991 om en sändare som sitter långt upp i rymden i form av en jättediamant. Störningar på våran frekvens berodde på den placering olika planeter och solsystem hade gentemot varandra.

Han berättade om vikten av människors medvetenhet, liksom min egen på hela jorden skulle höjas. Detta tyckte jag ibland lät så platoniskt eftersom det ligger mycket i tiden att tala om höjd medvetenhet som en samhällsklycha. Men en dag när jag av en slump slog på tv-nyheterna så berättade de att forskarna hade hittat en enormt stor jättesvävande diamant någonstans ute i världsrymden.

Då visste jag att det han sagt var sant, det tog mig många år. Då visste jag att det var dax att börja kanalisera honom eftersom han talat om upptäckten av denna sändare. Den tar emot och förmedlar oerhört högfrekvent energi. Det kan ännu idag vara ovant att ta till mig denna sanning. Eftersom jag är en praktisk och jordnära människa. Jag lever i en helt vanlig vardag och är mamma till mina barn med allt som hör till.

http://www.sinnligkunskap.se/artiklar/kanalisering/k/32.htm

Det solkarina hänvisar till är förmodligen BPM 37093. En vit dvärg som ligger i Centaurus-konstellationen 50 ljusår bort. Teorin är att dvärgen ska ha hunnit svalna ner till en temperatur där kolet i den skulle kunna pressas samman till en enda stor 2 septillioner (10 upphöjt till 24) ton tung diamant. Läs mer på http://cfa-www.harvard.edu/press/pr0407.html (Texten editerad av Khepera)

normal

Det solkarina (ovan) hänvisar till är förmodligen BPM 37093. En vit dvärg som ligger i Centaurus-konstellationen 50 ljusår bort. Teorin är att dvärgen ska ha hunnit svalna ner till en temperatur där kolet i den skulle kunna pressas samman till en enda stor 2 septillioner (10 upphöjt till 24) ton tung diamant. Forskarna associerade med teorin menar att hela diamanten oscillerar (vibrerar) och att de har använt det i sin forskning. Citat: By measuring those pulsations, we were able to study the hidden interior of the white dwarf, just like seismograph measurements of earthquakes allow geologists to study the interior of the Earth. We figured out that the carbon interior of this white dwarf has solidified to form the galaxy's largest diamond Läs mer på http://cfa-www.harvard.edu/press/pr0407.html