Hem

Kristallhealing Helande

Ändra sidan Visa ditt intresse Ämne 143120, v2 - Status: normal.
Försteredaktör: sorokonoso
är en sorts Helande , Praktiserbart , Trobart och Upplevbart

Att hela med kristaller

Alias: kristallhealing och kristallterapi

normal

Hur man gör teoretiskt

Jag vill först och främst berätta att det är helt ofarligt när man har läget under kontroll. Känslorna kan komma upp till ytan just därför behöver man t.ex ett paket näsdukar. Filten är till för ifall patienten blir väldigt kall eftersom att kropps temperaturen sjunker under behandlingen. Förklara även för patienten vad som kommer hända i detalj så att han/hon är förbered. Följande saker behövs inför en kristallhealing:

1. En filt.

2. Ett par ljus.

3. En kudde.

4. Ett paket näsdukar.

Kristallhealing kan utföras på flera olika sätt. Ett sätt är att ta energi från kosmos. Hur du tar energi från kosmos så finns det t.ex detta sätt:

1. sätt dig så bekvämt som möjligt i en stol eller på en pall.

2. Var rak i ryggen. Ha fötterna på marken. Sitt still och prata inte. Ha handflatorna uppåt.

3. Slappna av så mycket du bara kan och blunda. neutralisera tankarna (alltså följ med ut och in andningen)

4. Ifall du har lyckats så kommer du känna energier igenom händerna och då fortsätter du bara tills du känner så i hela kroppen.

Nu vet du hur man tar energi från kosmos. Nu ska du hålla en kristall i ena handen (vänstra handen och hålla mot nån av dem 7 chakrana. Då kommer det hända saker. Du kommer se änglar och andra andeväsen. Få inte panik. ifall du tvekar på den här behandlingen så strunta i den. Han/hon som blir behandlad ska ha gått med på att bli behandlad. Patienten ska ha så lite klädesplagg som möjligt och kristallen ska vara riktad med spetsen mot huden. läs gärna några böcker om kristallhealing innan du börjar med det. De finns på t.ex på vattumannens bokhandel.