Hem

Älska dig själv Facklitteratur

Ändra sidan Visa ditt intresse Ämne 560902, v2 - Status: normal.
är Facklitteratur
Behandlar Tankens kraft och Självinsikt
Publicerad år 1997
Av Wayne W Dyer
Publicerad av Forum

En bok av amerikanske psykologen Wayne Dyer.

Alias: älska dig själv och älska dig själv eller inte sämre än man gör sig

normal

Bokens baksida

Känner du dig handlingsförlamad, osäker, deprimerad? Plågas du av skuldkänslor eller ångest? Tycker du dig sitta fast men vågar ändå inte satsa på nytt? Skjuter du upp saker och ting till imorgon, nästa vecka eller nästa år?

Den amerikanske psykologen Wayne Dyer hjälper dig att förstå varför du reagerar som du gör och ger dig samtidigt lättföljda råd om hur du skall kunna bli kvitt dina problem.

I likhet med många omvälvande idéer är Dyers tes anmärkningsvärt enkel. Du bestämmer över dig själv! Vi har bara detta enda liv. Sluta upp med att undra vad andra tycker och tänker - lev ditt eget liv i stället! Bestäm dig för vad du vill och följ det! Tänk efter vad det är för slags människa du vill blir och bli det! Varför vara olycklíg när möjligheterna att vara lycklig - på dina villkor - är oändliga? Varför alltid ta det säkra för det osäkra när du kan kasta loss och finna äventyr och spänning, ja till och med frid?

Dyer är en skicklig terapeut som bevisar sina teorier med osviklig logik, konktreta exempel och intressanta skildringar från sin egen praktik i NewYork. Även om Älska dig själv är skriven med uppfriskande humor och livfull entusiasm så äar den ändå ett seriöst arbete. Dyers skenbart okomplicerade sätt att handskas med beteendevetenskapens lärdomar kan hjälpa dig till ett friare och lyckligare liv.