Hem

Behöver jag din Kärlek? Facklitteratur

Ändra sidan Visa ditt intresse Ämne 619431, v2 - Status: normal.
är Facklitteratur
Behandlar Tankar, Kärlekar, Relationer, Personutveckling, The Work och Positivt tänkande
Publicerad år 2005
ISBN 91-7130-129-1
sidantal 214
Av Stephen Mitchell och Byron Katie
Publicerad av N.W.Damm & Son AB
är översatt av Birgitta Karlström

Bok om hur man får all kärlek, bekräftelse och uppskattning man behöver, enligt metoden The Work.

Alias: behöver jag din kärlek, behöver jag din kärlek? och i need your love - is that true?

normal

Saknar du det som du längtar mest efter - din partners kärlek eller din chefs aktning?

Kärleken är en urgammal universell källa till ångest i våra relationer med andra. I den här banbrytand boken hjälper Byron Katie dig att ifrågasätta allt du har lärt dig för att vinna kärlek och sympati. Gör du det upptäcker du hur du finner äkta kärlek och gemenskap.

Metoderna i boken hjälper dig att utforska smärtsamma föreställningar som du byggt hela ditt liv på - och lyckligt se dem skingras och ersättas av sann kärlek.

Allt i den här boken är hämtat från Byron Katies The Work, hennes fantastiska metod att finna lycka och frihet. På hennes hemsida www.thework.org kan du hitta hennes program, artiklar om henne, formulär och grundläggande information om The Work.

De råd man vanligtvis får från självhjälpsböcker, vilka också förstärks av vår kultur, förespråka en stressfylld, allt uppslukande jakt på kärlek och uppskattning. Vi får rådet att lära oss att marknadsföra oss jälva och utnyttja manipulativa färdigheter - att attrahera, imponera, förföra och ofta låtsas vara något vi inte är.

Den inställningen fungerar inte. Följden blir att miljontals sårade människor, som har misslyckats med att finna kärlek eller uppskattning, klandrar sig själva och drar slutsatsen att de inte är värda att älska.

Behöver jag din kärlek? hjälper dig att belysa alla områden i ditt liv där du tycks sakna det du längtar mest efter - din partners kärlek, ditt barns respekt, en älskares ömhet eller din chefs aktning.

Med hjälp av den genomträngande Undersökningen kommer du snabbt att upptäcka det som är falskt i de accepterade sätten att söka efter kärlek och uppskattning, och också i myten som jämställer kärlek med behov.

Metoderna i boken hjälper dig att utforska smärtsamma föreställningar som du bygger hela ditt liv på - och lyckligt se dem skingras. katie visar dig hur du löser upp knutarna i ditt sökande efter kärlek, sympati och uppskattning och hur det leder till sann kärlek och ger dig själv ansvaret för din egen lycka.