Hem

Bioenergiskt fält Fält

Ändra sidan Visa ditt intresse Ämne 472939, v2 - Status: befäst.
Försteredaktör: zalabim
är en sorts Fält

Består av både subtil och vetenskaplig mätbar energi. Ett resultat av kroppens livsprocesser.

Alias: bioenergiska fält, bioenergiska fälten, bioenergiska fältet, bioenergiskt fält, det bioenergiska fältet och psykoimmunitet

befäst

Det bioenergiska fältet är ett subtilt men vetenskapligt mätbart energifält som ligger 5-10 centimeter från huden. Fältet består av saltkristaller, koldioxid, avdunstat vatten och ammoniak, men också av elektromagnetiska, akustiska och subtila energifält. Detta medför att kroppen ständigt är omgiven av joniserade partiklar.

Fältet avspeglar hur vi mår, både fysiskt och psykiskt genom att det expanderar när vi mår bra, och krymper när vi blir sjuka. Fältet kan ses som ett skyddande lager som håller ovälkommen energi borta, men det skyddar även från energiläckage, både från oss själva och från andra som försöker stjäla vår energi.

I dagens läge finns det mycket elektrisk apperatur som påverkar hur vi mår, och inte minst det bioenergiska fältet. Det påverkas av magnetfältet från elledningar, datorer, hushållsapparater etc, men även från naturliga krafter så som jordstrålningen.