Hem

Paranormal.se

Uppslagsverk för paranormala fenomen


Drömcentrum Förening

Ändra sidan Visa ditt intresse Ämne 562302, v2 - Status: normal.
är Förening

Hos drömcentrum kan du hitta allt som du behöver känna till för att komma igång och jobba med den oerhörda skatt som du får varje natt, i form av drömmar.

Alias: drömcentrum

Detta är uppslagsordet för Drömcentrum. Paranormal.se representerar inte denna grupp / Förening.

Besök

Drömcentrums webbplats

http://www.dromcentrum.se

normal

Hos Drömcentrum kan du att hitta allt som du behöver känna till för att komma igång och jobba med den oerhörda skatt som du får varje natt, i form av drömmar!

Det finns t.ex. information om drömterapi, kurser och en lista på terapeuter som kan hjälpa dig att lära känna dig själv och ditt inre ännu bättre...

Louise Minerva Li är skapare av Drömcentrum. Det hela startade i Skåne 1988 då Louise fick en nattdröm. I denna fick hon veta att hon skulle starta ett företag; ”Institutet för livskunskap och hälsa”! I denna dröm bedrev hon och några kollegor forskning tillsammans med Karolinska sjukhuset. De var uppdelade i olika team där bl.a. självkännedom och healing ingick. I de olika försöksgrupperna visade det sig att klienter som gick hos Louise blev mycket friskare än de som gick på Karolinska.

Efter ytterligare en tid fick hon en ny dröm. I denna träffade hon en man som visade henne en lokal i Stockholm City. Han berättade att Louise skulle få denna lokal och att han skulle göra en skylt åt henne. Skylten, som redan var monterad, visade logon som hon skulle använda; en färgglad regnbåge med ordet ”Drömcentrum”. Idag är detta den logotyp Drömcentrum använder...