Hem

Karin Bjärlinds dröm ESP i dröm

Ändra sidan Visa ditt intresse Ämne 928, v2 - Status: normal.
Denna text är importerad från /old/psi/droem/esp/skildring/bjaerlind_k.html
är Upplevbart och ESP i dröm

Karin Bjärlind hade en sanndröm om Olof Palmes död

Alias: karin bjärlinds dröm och sanndrömhistora från karin bjärlind

normal

Jag hade en sanndröm el varsel om olof palmes död samma kväll han blev skjuten.

Jag gick och lade mig ungefär vid 21.00 fredag 28/2-86. Jag var mycket trött,eftersom jag haft en jobbig vecka och kommande skulle bli värre. Jag pluggade och skulle ha två skrivningar veckan därpå. Jag har dessutom tre barn. Ibland kan bara det vara jobbigt.

Jag vaknade exakt 3 min över 23.00. Palme skjöts 23 min över 23.00. Jag vaknade när jag inte kunde andas och det kändes som om jag blivit skjuten och jag såg Olof Palmes förvridna ansikte. Det var som om han försökte säga mig något. Jag kunde inte sova när jag lade mig ner i sängen. Jag kunde inte slappna av alls, utan gick upp ut i köket, tog en cig. Det blev fler än en. Omkring 00.30 gick jag in för att sova. Då kände jag mig som en trasa eller en ballong, som all luft gått ur.

lördag morgon var det jag som hämtade tidningen i hallen. Mina barn hade också sett tidningen, tittat, sedan slängt tidningen på golvet igen, vilket de aldrig brukar göra annars. De kommer alltid in med den till oss, men inte denna morgon. Jag själv fick nog en mindre chock tror jag.

Det bör sägas att min egen morfar varit politiker på kommunal nivå, socdemokrat. jag själv har varit aktiv till viss gräns Jag har anknytning till släkten Tage Erlander, f.d. statsminister. Jag har också träffat Olof Palme och hälsat på honom. Har däremot aldrig haft chansen att få tala med honom.