Hem

La Chupacabra Vampyr, Magisk varelse

Ändra sidan Visa ditt intresse Ämne 155338, v4 - Status: normal.
är en sorts Vampyr och Magisk varelse

Mytisk otäcking från Mexiko-trakten som förmodligen gjort sig känd här enbart på grund av Arkiv X.

Alias: el chupacabras

normal

El Chupacabra

El Chupacabra är en varelse som lever i Syd och Mellanamerika. Den har blivit sedd i hela världen men mest i dessa områden.
Troligen kan den flyga. Den dricker blod (inte människoblod dock).Den är känd för at ha dödat många getter och det är från detta beteende den fått sitt namn. Chupacabra betyder getsugare på Spanska.
Många tror att El Chupacabra kommer att bli mer känd än Loch Ness monstret.Den har blivit sedd flera gånger men aldrig blivit fångad.

Hur ser den ut?
Den ser nästan mänsklig ut. Rapporter on Chupacabran är varierande men liknande.Den har stora huggtänder som den använder för att kunna suga blod. På ryggen har den taggar som verkar ge den förmågan att flyga begränsat. En del säger att den har vingar med att spann på drygt 2 meter. Den är svanslös och ca. 1 meter hög.Dess långa armar är kloförsedda. Den ser ut som en korsning mellan människa, apa och fågel.
Chupacabran har en aptit som en vampyr och vighet som en panter.

Var härstammar den ifrån?
Det finns flera förklaringar till det.
En del tror att den är ett husdjur som blivit glömd eller kvarlämnad av utomjordingar medan en del tror att det är ett djur besläktad med människan.Andra menar att det inte existerar alls utan det är bara en stor fladdermus. Och sen finns det dom som tror att det är ett experiment som gått fel.

normal

Men längden är inte säker. den kan också vara två decimeter.