Hem

Ljus från himlen Bok

Berättelser om gudsnärvaro och änglavakt

Ändra sidan Visa ditt intresse Ämne 681509, v2 - Status: normal.
är Bok
Behandlar Skyddsängel och Skyddsande
Publicerad år 2006
sidantal 270
Publicerad av Libris

Samlade berättelser om änglabesök och övernaturliga möten

Alias: ljus från himlen

normal

Inger Waern, författare till Möten med änglar har skrivit även denna bok efter att ha bett människor berätta om hur andliga upplevelser förändrat deras liv. Svaren strömmade in. Här har hon samlat berättelserna om änglabesök, bönesvar och övernaturliga möten mitt i det vardagliga.

Det var natt och jag hade beslutat mig för att hoppa från Stockholmsbron och hade precis svingat ena benet över räcket. Då kommer någon bakifrån och hindrar mig genom att ta ett tag om min ena axel. Denne någon tilltalade mig vid namn och sade: ’Det ska du inte göra för du har mycket mera att uträtta.’ Jag avbröt mina drastiska planer och drog genast benet tillbaka från räckets utsida. Började gå med riktning mot mitt hem, men vände mig om för att se vem som med så vänlig hand hade räddat mig. Det fanns ingen där och bron var lika tom som tidigare.

Allt hade trappats upp tills den där vårmorgonen då jag stod hemma i mitt kök och min man arbetade ute i trädgården. Jag såg på min man genom fönstret och tänkte jag älskar dig inte längre, och när du kommer in genom dörren ska jag säga att jag vill skiljas. Knappt hade jag tänkt tanken färdigt förrän himlen liksom öppnades ovanför mig. Jag kan inte beskriva det på något annat sätt, för ner strömmade en kärlek så stark att jag blev alldeles paralyserad...