Hem

Maria Lindmans drömmar Mardröm

Ändra sidan Visa ditt intresse Ämne 955, v3 - Status: normal.
Denna text är importerad från /old/psi/droem/skildring/lindman_m.html
är Mardröm

Maria Lindman drömde tre mardrömmar på en natt

Alias: drömhistorier från maria lindman och maria lindmans drömmar

normal

Jag har haft många mardrömmar speciellt när jag var liten, vaknade ofta då. Det var länge sedan jag hade en riktig mardröm men för några veckor sedan drömde jag tre stycken på en natt. Jag kommer bara i håg en och den var så här:

Jag och mina kompisar hade börjat syssla med mörka makter och liknande och hade börjat tillbe någon sorts ande som fanns i en grotta på ett berg. Vi låg på knä och lovade hemska saker. En gång om året gick vi dit och utförde denna ritual. När vi var där dödade han en av mina kompisar med en eldslåga eftersom hon inte ville falla på knä. Han sa att vi var dömda att tillbe honom och att vi inte kunde backa ur nu. När ett år hade gått och det var dags igen ville jag inte gå dit. Jag sa till en av mina kompisar och hon ville inte heller längre. Vi försökte övertala oss själva att det inte var sant. Att vi hade hittat på allt om anden. Vi pratade med två killar som också varit med och de höll med. När dagen kom var jag hos min kompis och de två killarna kom springande. De berättade att en mansskugga följt dem hela vägen. Vi blev livrädda och gick ut. Vi sprang men skuggan följde oss. Den föreställde en lång stor man med en stor fiskarhatt och en kniv i handen. Plötsligt försvann skuggan och genom rök och eld dök anden upp och skulle döda oss alla.

Då blev jag så rädd att jag vaknade. Det var en hemsk dröm som jag ofta tänker på. Vad betydde den? Min kompis tror att jag fått drömmen av att jag sett filmen Jag vet vad du gjorde förra sommaren. Men jag vet inte