Hem

MissRaven

Ändra sidan Detaljer
Medlem 10539, nivå 6, ämne 445842, v1
Kallar sig MissRaven
Kön Kvinna
Kontakt E-post
Uppdaterad 2003-10-18

är Medborgare i Paranormal.se

Presentation

Jag vet inte varför jag är intresserad av det paranormala egentligen men det har alltid funnits ett inneboende intressere för det, så länge sedan jag kan minnas i alla fall.

Det finns egentligen en hel drös jag skulle vilja lära mig. Både praktiskt och teoretiskt. Jag skulle bl.a gärna lära mig praktisera telekinesi och magi. Tankeöverföring vore också något som jag skulle vilja kunna (till viss del). Att få en väldig massa intryck av vad andra tänker runt ikring en utan att kunna stänga av vore nog ganska jobbigt.

Det finns en sak som skulle vilja söka svar på.. om det går..Jag vet inte om det är något jag själv gör omedvetet eller om jag får hjälp med det av någon hjälpare eller om det är ren inbillning. I alla fall.. Jag är ganska tankspridd av mig och det händer alltför ofta att jag förlägger o glömmer saker, plånboken, telefonen, väskan o tappar bort nycklar m.m och det konstiga är att de har en förmåga att komma tillbaka. Egentligen kan jag ta hur många exempel som helst men det får räcka med ett par stycken.

1. För ganska precis 3 år sedan var jag på stranden och badade med min dotter och dåvarande sambo och när vi skulle handla på hemvägen hade jag ingen väska. Vi gick tillbaka och letade..utan resultat. När vi kom hem ringde vi och spärrade telefonen och kontokortet. Plötsligt ringer telefonen. Det var min sambos ex. Hon frågade honom om jag möjligtvis hade tappat bort min väska. Hon hade blivit uppringd av en man som hittat min väska.

2. En annan gång höll jag på att leta mig fördärvad efter mina nycklar. Till slut satte jag mig på rumsgolvet med ett ljus och uppvärmd lavendelolja(nåt som jag egentligen aldrig gör för det känns så fånigt) för att försöka fundera i lugn och ro vart &¤#"% jag kunde ha lagt dom. Jag hade knappt satt mig förrän telefonen ringde vilket jag först svor över för att jag inte dragit ur jacket. Det var polisens hittegods som ringde. Dom hade mina nycklar!!!

Nåja. Det finns många fler exempel men dom får ni höra en annan gång. I övrigt skriver jag på min biologexamen och lever ett stilla men kul liv tillsammans med min dotter, katter, hund, hamster fiskar m.m. Mina intresseområden är många i omgångar men övergripande är att dom är naturvetenskapliga och paranormala. Det skulle vara inressant om dom gick att
kombinera.
/Tack för mig, MissRaven