Hem

Moonspirit

Ändra sidan Detaljer
Medlem 64655, nivå 6, ämne 653054, v1
Kallar sig Moonspirit
Hon är 54 år
Kontakt Hemsida, E-post
Uppdaterad 2006-05-20

är Medborgare i Paranormal.se

Presentation

Mitt namn är Eva-Marie Sandrén och är 38 år, bor i sydvästra värmland.

Jag är Reiki Master, fick min initiering i maj-06, så är relativt nybakad. Fick min första initiering april-00 och den andra mars-01.

Mitt måtto är att man lär sig hela tiden, jag tror inte man blir fullärd. Det är en utveckling som pågår hela tiden och det är spännande, tycker jag.

Jag tycker om att hjälpa andra människor, det är nog grunden till att jag kände att reiki var min grej. Det kändes liksom naturligt och på den vägen är det.

Reikin har hjälpt mig genom svåra situationer under de senaste åren, i mitt personliga liv. Det känns tryggt på nåt sätt. Att veta att man har hjälpare med sig hela tiden känns också gott. Det blir en slags trygghet man får att veta att de finns där oavsett.

Jag arbetar som sekreterare/Administratör i mitt vanliga arbete. Där jag tillbringar 95% av min arbetsdag pratandes med människor i telefon, då jag är bokningssekreterare. Det är spännande, man möter på många olika slags människor dagligen.

På fritiden så ägnar jag mig åt reiki (förstås), men försöker även få tid att illustrera och texta kalligrafi. Men det blir ju då inspirationen infinner sig. Motiven är varierande, men har hittat en nisch och det är en kollektion av möss, insatta i olika vardagliga situationer som visat sig vara populära. Grunden är att jag alltid har tecknat/ritat och tycker om att arbeta med händerna...skapa...! Det är kul och rogivande.

Bor på en härlig plats i Värmlands skogarna, med närhet till naturen. Långt från storstadsliv och trafik, det är ett lugn.

Ja, det var lite kort om mig.