Hem

Möte med Orb

Ändra sidan Visa ditt intresse Ämne 548747, v3 - Status: normal.
Försteredaktör: lucipher

Berättelse om något som kanske var en orb.

Alias: möte med orb

normal

Möte med en Orb???

Jag upplevde en märklig sak ca: 1983.
Det var tidig vintermorgon, klockan var kanske strax innan 6. Jag satt i min bil och väntade på två arbetskamrater. Belysningen var ganska så sparsam där jag stod med bilen, en gatlykta och reflexer från de få snöfläckar som ibland finns på vintern i den stad där jag bor. Jag tänkte knappast på något särskilt där jag satt…

Plötsligt såg jag något som liknade en svart fotboll. Den svävade kanske en meter över asfalten strax under gatlyktan kanske 40 m bort, den föreföll vara diffus i kanterna och lite luddig som ett nystan (kan ha varit inbillning men det är så jag minns). Jag tittade i kanske tio sekunder sen verkade det som om bollen varseblev mig, den började röra sig mot mig i en hastighet av en springande människa. Bollen for rakt igenom bilen från en punkt framtill på höger sida mellan framhjulet och dörren, rakt igenom mig och ut ur bilen på vänster sida i höjd med baksätet. Sedan försvann den in i mörkret.

Det jag erfor när den for genom mig var en rå och kylig rysning (förutom en rejäl förvåning).

Så här i efterhand undrar man, vad var det?
Var det en svart Orb?
Enligt mitt intryck var den tänkande.

normal

Orber finns i många former, ljusa, mörka och i olika former, men de runda/ovala är dom vanligaste. Men, de kan även vara kantiga. En orb är i stort sett alltid i rörelse. Jag tror ju att de är andra sorters väsen. Kanske energiformer vi kan anta efter döden? Ett sätt att färdas?