Hem

Hans

Ändra sidan Detaljer
Medlem 70261, nivå 8, ämne 721309, v9
Kallar sig lucipher
Han är 55 år och bor i LYSEKIL
Kontakt E-post, Skype , MSN
Uppdaterad 2009-07-10

är Medborgare i Paranormal.se

Lucipher vill nå ut och bli nådd.

Presentation

jag är anarkistiskt lagd. Det om min politiska åskådning. Jag är mycket intresserad av tidsparadoxer och av livet efter metamorfosen vi kallar döden och försöker att redan nu i jordelivet se,förstå och komma så nära andra sidan,femte dimmensionen,som det bara är möjligt.jag är på intet sätt suicidal ioch med det...fysik och metafysik är intressen också musik då främst av genren metal. Film är ett intresse då typ fantasy,katastrof,zombie,skräck och fiktion. Lästa och gillade författare är stephen hawkins,james mitchner,nitzshe,jhon stuart mill.anderz harning. Jag har en sk hallucinos som är aktiv men under kontroll,den kallar sig själv för¤1¤och jag skulle gjärna skriva och dela med mig lite av det,tex,en essä om detta fenomen. Jag har två-årigt trädgårds-tekniskt gymnasium bakom mig och har jobbat som kyrkogårdsvaktmästare truckförare och sotare men är numera pensionär(min ålder till trots). Jag har för ett tag sedan skrivit färdigt en bok som jag försöker få utgiven. Den handlar dock inte om det ockulta utan om jantelagen.Hej hopp

normal

Svedenborg sågade jag efter att ha läst hans bok memorabilier,nu säljs/köps hans kranium till fantasipriser. Alltid med sothebys som säljare och med okänd köpare. Kan det vara frimurarordern? Jag gissar på det. Det verkar logiskt. Jag mins i alla fall tre gånger slik transaktion stått att läsa i dagspressen. Jag tror helt utan några bevis att frimurarordern skulle vara en logisktransaktör. En annan teori som kom efter att ha läst memorabilier är att den kända händelse när hansågatt det brann hemmavid i sthlm och befan sig i gbg var att han lejt någon till att tända på hos sin egen granne. Jag tror han var sensationslusten äregirig och ville tjäna pengar på sitt kändis-skap,en bluff vars bok som säkert sålde bra efterbrandhändelsen.

normal

Jantelag

En jante ser bara till sitt eget bästa och det är väl gott nog.Men det kan få negativa,inbyggt verkar det,konsekvenser för sammhället i stort och andra då menar jag den skillda individen.En jante försöker alltid hålla minst en dörr öppen för sig själv även om det innebär att man slår dörren rätt i ansiktet på någon annan till och med så ofta så gillar han det.Jantens arbeten är ofta skapade enbart för att de ska ha något att göra tex många sysslor inom förvaltningen med allt vad det innebär av tex byråkratiska onödigheter.Jobb skapade av och för jantar är både onödiga och till ett problem för helheten.Okunskap är en dålig ursäkt till/för ett lågt beteende.Många av jantarna har en vad dom tror pedagogisk och hållbar uppgift.(översitteri).De enda riktiga pedagogerna är de i vår lärarkår. En som bara gör som han blir tillsagdär lika skyldig som ordergivaren om ngt skulle vara orättfärdigt tex handhavanden av psykiatriska patienter som är en utsatt grupp.Jag tänker här främst på tvångsvårdade som får sitta tex på rpv för att existensberättiga en massa jantar av rang. En kamrat är nu inne på sitt tolfte år för att ur en grannes förråd ha stulit en video.(jag kan ju inte säga att jag är sjuk,då kommer jag aldrig ut). Detta med att han saknar sjukdomsinsikt är nu huvudskälet till fortsatt vård inom r p v.(Rätts psykiatrisk vård). Jantelagen kan drabba mycket hårt med en slående synism.

Tja,att skriva om lucipher ihop m jantelag(en) får ev ngn som ej reagerat på ordet janta att titta. Hmm,m Hej hopp e förhoppningsvis en av jantesveriges belackare ty i jantelagen gror fashism främlingsfientlighet klasssamhälle av hävd etc. Lucipher

Hårda slag av en jantestb som med järnhand söker styra lilla stad men janteslaven!får ofta knip i magen och för mig det rädda dagen.


normal


har perspektiv på

en text om Transkommunikation

Har bland annat skapat

en text om Möte med Orb