Hem

Personliga året 8

Ändra sidan Visa ditt intresse Ämne 569376, v2 - Status: normal.
Försteredaktör: Reymond

Personliga året 8

Alias: personliga året 8

normal

Personliga året 8

Det här årets kännetecken är balans. Planera och organisera väl. Expandera på områden du tror kan ge utdelning, här finns en ton av effektivitet och affärsmässighet. Det är inte drömmarnas och förhoppningarnas år utan handlingens.

Det är nu dags att effektivt skörda vad du tidigare sått. Karaktärsstyrkan och ambitionen kan testas, så gör allt med gott omdöme. Det kan vara nödvändigt att använda en viss auktoritet, både i ord och handling.
Finansiella och organisatoriska frågor kan dyka upp, och det är viktigt att kunna handskas med pengar. Var säker innan du handlar och välj samarbetspartner med insikt. Du kan bli otålig på dig själv, men ännu mer på omgivningen som inte känner samma drivkraft som du, men allt finns där som en del av din egen utveckling.
Det finns en hel del att sköta om under våren. Redan i februari kan du nog se den nya tonen på året tydligt. Under juli och augusti kanske du behöver anpassa dig till något. Från september bör dina ansträngningar bära synlig frukt. Var beredd på att ditt undermedvetna kan behöva bearbeta gamla händelser under hösten, kanske i form av drömmar eller tankar.