Hem

Tarot 780 svar Bok

Ändra sidan Visa ditt intresse Ämne 681939, v2 - Status: normal.
är Bok
Behandlar Tarotkort och Tarot
Publicerad år 2006
ISBN 9189120582
sidantal 208
Av Ylva Trollstierna
Publicerad av New Page

En bok som förklarar tarotkortens grundtolkningar från flera olika perspektiv.

Alias: 780 svar och tarot 780 svar

normal

Med tarotkorten kan du se in i framtiden

och det är just det som denna bok erbjuder dig, att på ett enkelt sätt kunna vägleda dig själv i ditt liv. Att lära sig Tarot är som att lära sig ett nytt språk - och det kan ta tid, men i denna bok behöver du inte lära dig något alls, utan du kan bara läsa innantill.

Nu kan du sluta fundera och helt enkelt läsa dig till alla de olika aspekterna som ett kort har med sig.
Tänk alltid logiskt och bli inte rädd för några kort. Inga kort är farliga! De som har med sig en negativ betydelse vill visa dig att du måste tänka om.

Ylva brukar alltid säga att en spådom är som en väderleksprognos, och om du skulle se att det blir -10 grader och snöstorm i mitten av juli (vilket inte är vanligt) så vet du om det. Du kan inte ändra vädret men du kan ändra ditt förhållningssätt till situationen genom att förbereda dig och ta på dig vinterkläder, resa bort eller stanna inomhus. Nu behöver du inte överraskas och rusa ut i badkläder just för att du vet om vad som väntar dig!
Det är mycket bättre att vara förberedd och se till att man har det som behövs för att klara av den väntade situationen.

Tarot är en upplevelse, en kunskap som finns för alla, man behöver inte vara mer medial än någon annan, utan man kommer längre med helt vanlig sund logik.

Och du, det är väl ingen slump att du håller denna bok i din hand utan det är nog helt enkelt så att nu är det dags för dig att ta kontroll över ditt liv och styra det med hjälp av de aspekter du ser och du inte låter livet styra dig...