Hem

Tarotmagi Facklitteratur

För dagens kvinnor

Ändra sidan Visa ditt intresse Ämne 583822, v3 - Status: normal.
är Facklitteratur
Behandlar Tarot och Feminin
Publicerad år 2000
ISBN 91-89120-19-1
sidantal 176
Av Cassandra Eason
Publicerad av New Page

Bok som handlar om hur kvinnor kan använda tarotkortens signaler till det undermedvetna på ett praktiskt och givande sätt.

Alias: tarot divination for today's woman och tarotmagi för dagens kvinnor

normal

Har tarotkorten spelats ut till kvinnornas fördel?

I århundraden har tolkningen av tarotkort hjälpt några av oss vid olika avgörande punkter här i livet och att göra det bästa av våra möjligheter. Men kan dessa uråldriga symboler verkligen avslöja vad dagens karriärkvinna eller dubbelarbetande mamma behöver veta? Absolut!

I den här boken förnyar Cassandra Eason hela tarotmytologin ur ett kvinnligt perspektiv när hon respekterar symbolernas tidlösa visdom men samtidigt också skalar av de falska och missvisande kvinnliga schabloner som har vuxit upp kring dem.

Den här nya och originella tarotguiden bygger på vår faktiska verklighet som befolkas av ensamstående mammor med skyhöga amorteringar, arbetslösa pojkvänner som lever på A-kassa och mödrar som köar för att få medicinsk vård. Boken är speciellt utformad för att hjälpa dagens jäktade kvinna att sätta sig in i tarotkorten genom ett enkelt program som bara tar ett par veckor.

Den moderna kvinnan har inte tid med något hokuspokus. Däremot kan hon använda tarotkortens signaler till det undermedvetna på ett praktiskt och givande sätt.