Hem

Cassandra Eason Författare, Häxa, Medium, Lärare

Ändra sidan Visa ditt intresse Ämne 412711, v3 - Status: normal.
Försteredaktör: Wicked_Witch_of_the_west
är Författare , Häxa , Medium och Lärare
plats England

Författarinna och programledare inom områdena psykiska och andliga upplevelser, folklore och vidskeplighet.

Alias: cassandra eason och eason, cassandra

normal

Vem är Cassandra Eason?

Det var en motorcykelolycka som förvandlade Cassandra Eason från hemmafru och fembarnsmamma till författare och populär medverkande i TV och radio. Samtidigt somhon tog hand om sin familj, tog hon examen i psykologi och efter en speciell händelse med en av hennes söner, Jack, då tre år började hon skriva.

Min man hade övernattat i London, ca 6 mil hemifrån och vi väntade på att han skulle komma hem. När vi satt och åt frukost tittade Jack upp och sa, ganska nonchalant: Pappa har slagit en volt från motorcykeln, men han mår bra." Sedan fortsatte han att äta som om ingenting hade hänt.

Samtidigt hade min make kört i en oljefläck och fått sladd på sin motorcykel och han hade kasat över hela motorvägen. Både han och motorcykeln var blåslagna och mörbultade men annars mådde han bra, precis som Jack hade sagt."

När Cassandra berättade om händelsen för andra mammor, fick hon höra så många andra oförklarliga berättelser att detta ledde till hennes första bok, Barns Psykiska Förmågor. Fastän Cassandra har en stor portion humor och är - som de skrev i Fortean Times - uppfriskande befriad från New Age-tänkandets dogmatism, så tr hon sitt arbete på ganska stort allvar.

Det är viktigt att folk som har haft omskakande upplevelser, har någon människa som förstår dem att prata med. En gång intervjuade jag en fattig kvinna som hade stämplats som vansinnig av sin familj för att hon som barn berättade för dem att hon såg spöken. Att kvinnan skulle kunna ha haft en äkta medial upplevelse var det ingen som överhuvudtaget ansåg möjligt.

Cassandra anset att det är viktigt att man utvärderar människors erfarenheter enligt mänskliga villkor och att man istället lägger över sina föraktfulla tankar på de forskare som envisas med att tycka att det enda sanna med människor och deras känslor är det som kan mätas och bevisas.

Vid ett framträdande i TV:ns Friday Night, ett diskussionsprogram, gick hon till skarpt angrepp mot en fysiker som frågade varför inte någon kunde ha tagit ett foto på den nyligen avlidna mammans ande. Menar du att någon som precis har sett sin mamma på ett otäckt och smärtsamt sätt och sedan ser hennes ande i rummet, ska vända sig om och säga: Stanna där ett tag medan jag hämtar min kamera?"

Cassandra har blivit erkänd som en av världens bästa experter på de psykiska band som finns mellan föräldrar och barn och hon får beundrarpost ända från Japan, Australien, USA och Island. Hennes böcker har översatts till italienska, spanska, tyska, ungerska, portugisiska, thailändska, holländska och nu också till svenska. Förutom i Storbritannien så har hennes böcker också publicerats i USA och i Australien. Hon har medverkat i diskussionsprogram i TV som sänts över hela Storbritannien och hon arbetar regelbundet för Granada TV, där hon demonstrerar magioch spådom.

Cassandra har arbetat som medial rådgivare och folkloreexpert i Meridian/Anglia TV:s serie Magi och Mysterium och på Kanal 3:s Underligt Men Sant.

Cassandra har en honours examen i psykologi och är en kvalificerad lärare.

normal

Vill du att Cassandra Eason ska hjälpa dig med något?

Nu kan du ringa och prata direkt med Cassandra.

Cassandra pratar en mycket lättförståelig engelska och hon kan förstå en hel del svenska, men hon pratar inte svenska i telefon.

Telefonen är bemannad alla dagar klockan 9-24, men det är olika personer som arbetar på telefonlinjen och som är tillgängliga vid olika tidpunkter. Du hittar all information om när Cassandra finns tillgänglig via telefonen på Internet:

www.newpage.se

Ring 0939-10 81 400

När du ringer får du reda på vilka mediala personer som är i tjänst just då, du kan också titta på www.newpage.se om det är någon speciell du vill prata med. Du kan antingen välja vem du vill prata med eller välja första bästa lediga medium.

Telefonlinjen är öppen alla dagar kl 9.00 till 24.00

Samtalet kostar 19.90/minut och du väljer själv hur länge du vill att samtalet ska pågå. Givetvis har alla som svarar i telefonen tystnadsplikt och ert samtal stannar mellan er två!