Hem

Dina magiska formler Facklitteratur

Din egen Skuggornas Bok

Ändra sidan Visa ditt intresse Ämne 580587, v2 - Status: normal.
är Facklitteratur
Behandlar Magi och Besvärjelse
Publicerad år 2002
ISBN 91-89120-26-4
sidantal 188
Av Cassandra Eason
Publicerad av New Page

En bok med besvärjelser, samt blad för egna anteckningar. En variant av Skuggornas Bok.

Alias: dina magiska formler och dina magiska formler - din egen skuggornas bok

normal

Förr i världen utgjorde Skuggornas bok familjens högst skattade ägodel. Den innehöll släktens alla besvärjelser och magisk folklore som förmedlas från generation till generation. Det handlade om äkta folkmagi med botemedel som kunde lappa ihop brustna hjärtan och ge styrka och övervinna sjukdomar, orättvisor eller arbetslöshet. Våra behov skiljer sig inte särskilt mycket från våra förfäders. Trots att få nutida släkter har kvar dessa gamla besvärjelseböcker, har besvärjelserna ändå levt vidare.

Jag hoppas att du vill utöka denna magiska skatt, kanske genom att skriva ner dina egna favoritbesvärjelser i en speciell bok som du kna lämna i arv till dina barnbarn. Det vilar nämligen inget dystert eller kusligt över Skuggornas bok. Besvärjelserna i en sådan magisk bok bygger på kärlek och vänlighet och är avsedda att skänka lycka, tröst och försoning.

Du kan använda besvärjelser för din personliga del. för dina nära och kära, för dina husdjur.

Du kan även skapa helande besvärjelser för människor eller djur i din närhet genom att överföra healingenergier till dem, och för människor, eller djur genom att rikta energin via en sändare som exempelvis en kristall, ljuset från ett stearinljus eller röken från en rökelse eller olja som färdas genom luften.

Det är bara din fantasi som sätter gränserna.

Cassandra verkar vilja beväpna läsaren med samma kraft som Samantha har i Tv-serien Förhäxad.