Hem

Stora Boken om Andliga Guider Facklitteratur

Ändra sidan Visa ditt intresse Ämne 569807, v2 - Status: normal.
är Facklitteratur
Behandlar Synskhet, Skyddsängel, Änglar, Guide och Deva
Publicerad år 2004
ISBN 91-89120-36-1
sidantal 192
Av Cassandra Eason
Publicerad av New Page

Beskrivning över hur man tar kontakt med sina andliga guider.

Alias: stora boken om andliga guider

normal
Bild av Stora Boken om Andliga guider
Bild av Stora Boken om Andliga Guider.

Stora boken om andliga guider öppnar dörren för din kommunikation med alla de visa och välvilliga andehjälpare och väktare som omger dig, strax utom synhåll för dina kroppsliga ögon.

Boken är full med praktiska övningar och metoder för att öppna upp säkra och positiva kanaler mellan dig och dina visa väktare. Här finns beskrivningar för hur du möter din personliga andliga guide, din skyddsängel, visa hjälpare, lärare och läkare, naturens essenser, naturens devor och ärkeänglarna.

Boken lär också ut medialitet så att du kan få hjälp och beskydd från de familjemedlemmar som inte längre finns med dig och de av dina förfäder som har valt att bli dina speciella beskyddare.

Cassandra Easons bok är lätt att förstå och att omvandla till praktik och den passar både för nybörjare och mer erfarna utövare.

Boken ökar din personliga andliga medvetenhet om andra dimensioner i så stor utsträckning du vill och hjälper dig att utforska de förunderliga riken som vi kan nå i våra drömmar och i vårt andliga arbete.

Cassandra Eason är en internationell bästsäljande författare, radio- och TV-personlighet samt föredragshållare. Hon har undervisat i medvetenhet om andliga guider och änglar i mer än femton är. Under tre års tid var hon hedersledamot vid Alister Hardys forskningscenter för andlig och religiös utveckling i Oxford i England.