Hem

Barns Psykiska Förmågor Facklitteratur

Ändra sidan Visa ditt intresse Ämne 588298, v2 - Status: normal.
är Facklitteratur
Behandlar Barn, Psykisk kraft och Synskhet
Publicerad år 2005
ISBN 91-89120-47-7
sidantal 189
Av Cassandra Eason
Publicerad av New Page

En bok om barns psykiska förmågor.

Alias: barns psykiska förmågor

normal

Var slutar fantasin och var börjar det psykiska? Fantasin är porten till den psykiska upplevelsen båder för vuxna och för barn, och för barnen är det en vidöppen port. Barnens värld är rik och om vi tittar genom deras ögon kan vi se en underbar värld som för oss bara alltför ofta blivit trist eller murrig av vuxenlivets bekymmer.

Det sägs att barn föds som magiska själar, och vi kan lära oss mycket av dess förtrollade och underbara världar. Denna bok är en guide till hur du som förälder kan bemöta ditt speciella barn när han eller hon visar upp sina teckningar av älvor, prtar med osynliga vänner, leker med änglar eller läser dina tankar.

Du får lära dig att skilja mellan det som är fantasi och det som är något mer, hur du tröstar ditt barn om det haft mardrömmar, hur du kan reagera på ett förstående sätt när ditt barn berättr om hur han eller hon brukar sväva nerför trappan eller när ditt barn vet vem det är som ringer innan du ens hunnit lyfta telfonluren.

Boken innehåller berättelser ur verkligheten av mammor och pappor i Sverige och runt om i världen, som hämtats ur Cassandras omfattande arkiv.

Jag hoppas att denna bok hjälper dig att komma ihåg hur världen tedde sig när du senast såg den genom ett barns ögon: När barn ser syner från andra världar är det vare sig skrämmande eller kusligt, utan det visar oss bara hur speciella våra barn är och de kan röra sig mellan olika dimensioner lika lätt som de kan skutta nerför gatan. Ett barn är den mest dyrbara gåvan, inte bara för sina föräldrar utan som en påminnelse för oss alla om att vi alla är andliga varelser.

Cassandra Eason