Hem

Stora Boken om Magi Facklitteratur

Ändra sidan Visa ditt intresse Ämne 569791, v2 - Status: normal.
är Facklitteratur
Behandlar Besvärjelse, Häxkonster och Magi
Publicerad år 2004
ISBN 91-89120-39-6
sidantal 191
Av Cassandra Eason
Publicerad av New Page

En omfattande och praktisk guide till alla former av magi och häxkraft.

Alias: stora boken om magi

normal
Bild av Stora Boken om Magi
Bild av Stora Boken om Magi.

Magi är en naturkraft som generationer av människor har använt för att bli lyckligare och skapa sig ett bättre liv, för att bota sjukdomar och dra till sig kärlek, tur och pengar samt för att skydda sig själv, sitt hem och sina nära och kära från både jordiska och övernaturliga faror. Men magin är ingen självisk konst, utan handlar snarare om att utstråla positiva energier och i gengäld ta emot gåvor och välsignelser från kosmos.

Den här boken är en omfattande och praktisk guide till alla former av magi och häxkraft. Den lär både nybörjare och mer erfarna utövare principerna bakom besvärjelser, hur du använder de naturliga krafterna hos solen, månen och vädret, levande ljus, kristaller, rökelser, blommor och träd.

I boken utforskar vi magins och häxkraftens historia och de kloka gummornas traditioner. Den innehåller både besvärjelser för vardagsbehov och mer speciella ritualer och ceremonier.

Cassandra Eason är en utövande vit häxa som följer vattenhäxornas uråldriga tradition. Dessutom är hon en naturprästinna, som därtill har arbetat med både psykologi och undervisning, vilket gör denna bok till en blandning av traditioner och sunt förnuft.

Cassandra Eason är en internationellt känd författare och radio/TV-personlighet som har gett ut böcker i 16 länder och medverkat i media i nästan tjugo år.