Hem

Tidigare-livupplevelser Bok

En forskningsodyssé kring meningen med tidigare liv

Ändra sidan Visa ditt intresse Ämne 1157, v2 - Status: normal.
Försteredaktör: cosmos
Denna text är importerad från /old/book/tidigare-livupplevelser.html
är Bok
Behandlar Dop
Publicerad år 1990
ISBN 91-27-01805-9
sidantal 242
Av Raymond A Moody
Publicerad av Natur och Kultur
är översatt av Göran Grip

En forskningsodyssé kring meningen med tidigare liv

Alias:

normal
Omfång14x22 cm
OriginaltitelComing all the way back
FörordGöran Grip

normal

Baksidan

Raymond A Moody har i sin nya bok tagit sig an ett nytt spännande område efter att i femton år ha varit en världsauktoritet på nära-dödenupplevelsen.

Många människor går och bär på märkliga minnesbilder av sådant som de vet att de inte varit med om och som förefaller ha utspelat sig för mycket länge sedan. Det tycks vara minnen från tidigare liv. Moody beskriver dessa tidigare-livupplevelser så öppet och nyfiket och fritt från tolkningar att det är lätt att ta till sig hans beskrivning antingen man tror på reinkarnation eller om man - som författaren själv - inte gör det.

De flesta människor kan få dessa fascinerande tidigare-livupplevelser med hjälp av hypnos och andra, enklare tekniker som Moody beskriver. Han berättar också om hur tidigare-livupplevelser kan användas terapeutiskt. I händerna på en utbildad terapeut kan patienten förvånansvärt snabbt hitta fram till problem och knutar och börja arbeta med livsproblem, oförklarliga fobier och mycket annat i sin terapi. Och metoden blir ju inte sämre för att den har ett stänk av äventyr över sig.