Hem

Celler enl Gtn

Ändra sidan Visa ditt intresse Ämne 976, v1 - Status: normal.
Försteredaktör: Jonas
Denna text är importerad från /old/psi/celler/gtn.html
enligt Jonas Grundelementsteori (Gtn)

Cellerna har en uppgift i kroppen. Som helhet beter sig kroppen häpnadsveäckande intelligent för att hålla kroppen i trim och läka de skador som ständigt uppstår.

Alias: celler enl gtn

normal

Cellerna har en uppgift i kroppen. Som helhet beter sig kroppen häpnadsveäckande intelligent för att hålla kroppen i trim och läka de skador som ständigt uppstår. När man ser på det så verkar det som om kroppens celler beter sig målinriktat för att tjäna kroppen.

Jag anser att astralplanet är helt nödvändigt för allt sorts biologiskt liv. Om man ser på cellerna så måste de få en signal på vad de ska utvecklas till vid en celldelning. En nyckelkod ges av DNA. Men alla celler har ju likadan kod. Så hur ska de veta vad de ska göra? De har kemiska stimulanser från grancellerna och diverse elektromagnetiska signaler. Men jag tror att kroppens magnetfält har än mycket viktig roll när det gäller att få kroppens celler att fungera som en enhet. Eterkroppen är lite granna som en blåkopia av hur den friska kroppen ska se ut och den fysiska kroppen kallibreras ständigt efter utseendet av denna blåkopia. Detta sker via kroppens elektromagnetiska fält.

Morfologin inom biologin, som studerar hur embryon utvecklas, har mer och mer börjat spekulera i morfogena fält. Dvs formbildningsfält av den typ som eterkroppen alltså är.