Hem

De fem tibetanerna Facklitteratur

Ändra sidan Visa ditt intresse Ämne 691323, v2 - Status: normal.
är Facklitteratur
Behandlar Yoga
Publicerad år 2002
ISBN 91-88602-59-1
sidantal 112
Av Christopher S Kilham
Publicerad av Isis förlag
Upphovsrätt Christopher S Kilham
språk Svenska

Bok om ett yogasystem som beskriver fem enkla övningar

Alias: de 5 tibetanerna, de fem och de fem tibetanerna

normal

De fem tibetanerna är ett yogasystem bestående av fem mycket enkla och starkt energigivande övningar som härstammar från Himalayas bergstrakter.

De är även kända som de fem föryngringsriterna och fördes till västerlandet tidigt i detta sekel av en pensionerad brittisk arméofficer som lärt sig dem i ett tibetanskt lamakloster.

Sedan 1978 har Christopher S Kilham lärt ut dessa övningar till tusentals människor som söker en sundare livsstil.

De fem tibetanerna tar varken mycket tid eller kraft i anspråk, men kan dramatiskt öka fysisk styrka och spänst såväl som den mentala skärpan. Övningarna är lätta att lära sig, enkla att utföra, och även den som aldrig prövat på yoga tidigare kan uppleva de fem tibetanernas frigörande effekt på kroppens och sinnets inneboende energi.

Regelbundet utövande kan lindra muskelspänning och minska stress, förbättra andningsprocessen och matsmältningen, stärka hjärt- och kärlsystem och leda till förhöjt välmående och avspänning.

De fem tibetanerna är inte bara en kraftfull metod för att skärpa sinnena, men skyddar och stärker den vitala livskraft som vi använder för att transformera oss själva på djupet.