Hem

-Marc-

Ändra sidan Detaljer
Medlem 59999, nivå 6, ämne 590874, v4
Kallar sig -Marc-
Kön Man
Kontakt ICQ
Uppdaterad 2005-07-27

är Medborgare i Paranormal.se

Using Dr Bach´s five flower remedy (rescue drops)

Presentation

Är övertygad om ett liv efter döden, Skulle vilja veta mer och få insikt om tex Astrologi, telekinesi, pyrokinesi, ja i stort sett alla övernaturliga fenomen.

Jag tror på en slags ordning, inte den ordning som mamma tror på, utan en ordning som man befinner sig i och kan ta del utav.

Är fascinerad av UFO´s och utomjordiskt liv. Är övertygad om liv i andra solsystem, finns ingen logik i att vi skulle vara ensamma i universum.
Är förövrigt mycket fascinerad och intresserad av universum och astronomi.

Jag är naturmänniska och älskar att vistas i naturen, är fd fältbiolog och har en del kunskaper vad gäller växter/örter, djur.
Har ett stort filmintresse speciellt inom Science Fiction och skräck/rysare.

Jag är telempatisk på det vis att jag kan känna in hur en människa mår, även på avstånd, det kan tyckas vara en gåva, men jag hade hellre avstått då jag är så öppen och tar in andras känslor hela tiden så det blir kaos.

Under senare tid har jag mer och mer kunnat se eller känna av händelser i förväg, det skrämmer mig lite då jag får mer och mer av dessa varsel, jag vill inte veta händelser i förväg.

Jag drömmer väldigt mycket och minns ofta mina drömmar. Kan tolka en del drömmars betydelse. En dröm kan påverka mig en hel dag hur jag mår och jag funderar ofta på vad drömmen betyder, jag tror alla drömmar har en mening eller ett budskap. Det senaste halvåret har antalet klardrömmar ökat, då jag i princip känner mig vaken och kan fatta egna beslut i min dröm.

Jag kan spå i tarot och har breda kunskaper. Dock spår jag mycket sällan nuförtiden och aldrig mig själv. Tarot har en tendens att stjäla energi från mig. Därav spår jag inte så mycket längre. Varför det stjäl energi från mig vet jag inte, kanske det har att göra med min kristna tro som anser att det är en synd att spå, eller för att jag är för öppen för andevärlden och det paranormala?

har översatt

en text om Bashar
 från engelska