Hem

En wiccas handbok Facklitteratur

En Wiccas Handbok : En Ung Häxas Guide Till Ett Magiskt Liv

Ändra sidan Visa ditt intresse Ämne 144151, v3 - Status: normal.
Försteredaktör: Tvilling
är Facklitteratur
Behandlar Wicca
Publicerad år 2000
ISBN 9177095197
Av Jennifer Hunter
Publicerad av Egmont Richter

En bok som berättar om Wicca.

Alias: en wiccas handbok

normal

En wiccas handbok har skrivits av en häxa med en frisk och modern attityd till den gamla häxkonsten. Boken ger dig svar på frågor som; Hur fungerar magi?, Hur gör jag min egen trollformel? och När och hur ska jag berätta att jag är en häxa?

normal

Baksidan

Hur fungerar magi?
Hur gör jag min egen trollformel?
Hur känns det att flytta energi?
Hur utför jag en gruppritual?
När och hur ska jag berätta för min familj att jag är en häxa?
Vad ska jag göra när någon försöker att rädda min själ?
Hur kan jag bäst styra min magiska energi?

En Wiccas handbok har skrivits av en häxa med en frisk och modern attityd till den gamla invecklade häxkonsten. Boken ger dig svar på ovanstående frågor och många fler.
Vare sig du redan har läst dussintals böcker om häxkonst eller du precis har börjat intressera dig för magi kommer du att finna mycket unik och värdefull information - från det elementära i häxkonsten till olika sätt att utöva magi och hur du via den magiska cirkeln kan föra in häxkonsten i vardagen.
Texten är fylld med citat från praktiserande Wiccor och Hedningar som berättar om hur de utövar häxkonsten i sina liv. Boken innehåller också illustrativa, konstruktiva och belysande övningar som är avsedda att vara en vägledning när du exempelvis lär dig att slappna av, grunda dig eller koncentrera dig.
Genom att utveckla din egen medfödda magiska förmåga, kommer du att lära dig mer om dig själv; för det yttersta mysteriet ligger i att utforska vad som finns inuti dig själv.
En Wiccas handbok är en omfattande, underhållande och inspirerande bok som ger ett stort tillskott till tidigare litteratur i ämnet.