Hem

Fantomkristall Bergkristall

Ändra sidan Visa ditt intresse Ämne 162105, v3 - Status: normal.
Försteredaktör: Zorna
är en sorts Bergkristall

Bergskristall med en inneslutning som ser ut som en extra kristall.

Alias: fantomkristall och kristallspets med fantom

normal

Fantomkristaller uppstår när mer förorenat material av kristall har tillkommit i olika sektioner när kristallen tillverkats. Kristallers färger kommer ofta av föroreningar i andra ämnen i stenarna och det är sådana föroreningar som har gett fantomkristallen dessa vita eller gröna fantomspetsar inuti bergskristallspetsen.
Man kan säga att naturen inte låtit hela spetsen växa till hela sin storlek direkt utan stannat upp och i dessa hålrum som blivit fyllts med vitt eller grönt mineral.
Det händer att vissa kristallspetsar har flera sådana fantomer över varandra.
Dessa kristaller sägs vara mer kraftfulla än vanliga bergskristallspetsar.

normal

Fantomkristallens magiska gåva till Dig

Detta är egentligen en Bergkristall som har en inneslutning i sig, och som har samma form som själva kristallen; en slags inre kristallspets.
Upphäver tid och rum vid en astral resa, men där allt kan göras med fullständig kontroll, eftersom den ger sin energi till det Du vill fokusera på.
Motverkar alla former av stress.

UPPHOVSRÄTT ©

Enligt lag om upphovsrätt av den 30 december 1960 är ändringar eller omskrivning av innehållet i denna text, helt eller delvis, förbjudet utan medgivande av författarinnan Zorna, eller Zornas Utbildnings Centrum. Förbudet gäller även varje form av mångfaldigande genom tryckning, kopiering eller bandinspelning.