Hem

Förstå dina känslor Facklitteratur

att läka sig inifrån

Ändra sidan Visa ditt intresse Ämne 8471, v2 - Status: normal.
är Facklitteratur
Behandlar Drömmar och Känsla (Underbar, ett måste!)
Publicerad år 1991
ISBN 91 534 1420 9
sidantal 159
Av Louise Minerva Li
Publicerad av ICA Bokförlag

Bok som visar hur du kan läka dig själv genom att du lär känna och lär dig hantera dina känslor.

Alias: förstå dina känslor

normal

Bokens baksida

Vi människor har tillgång till en lång rad känslor - allt mellan hat och kärlek, mellan sorg och glädje, mellan munterhet och förtvivlan....men hur många av oss tillåter oss att känna och uppleva dem alla?

Redan som små barn fick vi veta att vissa känslor var mindre bra, dåliga eller t o m farliga. För att bli älskade lärde vi oss då att förneka och förtränga dem.

Louise Frostegren, som har skrivit den här boken, betonar hur oerhört viktigt det är att vi tillåter alla våra känslor att finnas och att vi accepterar att vi har dem. Bara den som har kontakt med alla sidor av sig själv, skuggsida som solsida, kan växa och mogna som människa och därmed finna harmoni och balans i tillvaron.

FÖRSTÅ DINA KÄNSLOR ger en praktisk och kärleksfull vägledning i hur man befriar sig från känslomässiga bördor, skuldkänslor och falsk trygghet. Genom olika övningar får man tips om hur man kan läka sig själv, finna inre styrka och livsglädje. Boken handlar också om hur man skapar ett meningsfullt liv och sanna relationer med andra människor. Varje kapitel illustreras med en dröm.