Hem

Glädjens Tid Bok

Ändra sidan Visa ditt intresse Ämne 677869, v3 - Status: normal.
är Bok
Publicerad år 2003
ISBN 9197159867
Publicerad av Herkules Förlag

Bok om jordens pågående omvandling och de högre energierna - intervjuer med Marina Munk

Alias: glädjens tid

normal

Marina Munk är känd för sitt starka och genuina energiarbete med människor och platser runtom på jorden.

Här, i den fjärde boken i samtal med Nina och Mikael Matthis, berättar hon om sina ofta fantastiska och omvälvande upplevelser av hur vår planets omvandling fortskrider.

Hur vi kan tillvarata våra högre energier för att utvecklas mer, för vår egen skull och för allt liv på vår jord. Boken skildrar också hur utvecklingen av vår personlighet, t ex genom olika terapiformer, kan berikas genom en andlig inkoppling.

Här speglas också hur människor genom ökad inre kontakt kan få ett större stöd och en vidare förståelse för den stress- och utmattningsproblematik som många genomgår idag. Vi har alla ett högre ljus inom oss. Bokens samtal belyser och stärker förlösningen av detta ljus.

Marina Munk arbetar sedan lång tid med att uppväcka människors högre medvetandekanaler. Samtidigt utgår hon från vardagens behov. Där fungerar hennes regnskogsprojekt i Amazonas djungler som ett inspirerande exempel på att göra det omöjliga möjligt.

Nu fortsätter resan till andra platser på jorden där nya energier ska aktiveras för planetens och mänsklighetens vidare omvandling.