Hem

Sten

Ändra sidan Detaljer
Medlem 45999, nivå 7, ämne 530431, v1
Kallar sig humorkillen
Han är 61 år och bor i JÄRFÄLLA
Kontakt E-post
Uppdaterad 2004-05-10

är Medborgare i Paranormal.se

Presentation

Jag är en man som från och till en stor del av mitt liv, varit en sökare och intresserad av vad som händer i den inre världen och i relationer mellan människor.

Jag har förmågor som jag vill utveckla och ett stort intresse nu är genom hypnosen i kombination med terapi. Jag har ett stort andligt intresse och är övertygad om att jag utvecklat detta genom tidigare liv. Jag har fått personliga bevis på att jag levt ett liv tidigare som präst. Jag har fortsatt i detta livet som socialarbetare att arbeta på ett liknade sätt, vilket är fascinerande. Har även börjat utveckla ett intresse för tidigare liv regressioner. Det är min lärare inom både hypnosen och tidigare liv regressioner som medverkar i TV 5söndagar. Jag är utbildad till hypnoterapeut genom SSEAH (www.innerchange.net)

Jag vill nu utveckla nya förmågor i min ambition att hela tiden ta till mig och använda mig av det som känns rätt för mig. Livet är dessutom ett givande och tagande som leder vår utveckling framåt. Det är lite av anledningarna till att jag befinner mig här och nu.

Längre presentation kommer så småningom. Ett viktigt område jag funderar mycket över är intuitionsutveckling, samt att utvecklas tillsammans med andra med liknade intressen och erfarenheter.

Jag arbetar idag som terapeut med familjer som på olika sätt har problem med sina tonåringar. Tanken är att jag mer och mer ska kunna utveckla de intressen som jag tidigare beskrivit och även arbeta med det på heltid eller deltid. Jag upplever mig som ett redskap för något större och min uppgift blir då att förfina de redskap som jag får till mitt förfogande.

Politisk började jag engagera mig i alternatvrörelsen och var en period på 80-talet engagerad i Miljöpartiet.