Hem

Paranormal.se

Uppslagsverk för paranormala fenomen


#tarot Kanal på chatten

Ändra sidan Visa ditt intresse Ämne 491586, v7 - Status: normal.
Försteredaktör: Zorna
är Kanal på chatten
Behandlar Tarotläggning, Siffrorna, Bägarna, Tarotkort, Stavar, Kort i Lilla Arkanan, Svärd, Pentagram-sviten, Kort i Stora Arkanan, Hovkorten, Spådomsmetoder och Tarot

Tisdagar från kl. 20 kommer vi sitta beredda med tarot-lekarna om det är någon som vill bli spådd/ha hjälp med tolkningar så är ni hjärtligt välkomna! /Tarotchattens Opisar

Alias: #tarot

Detta är uppslagsordet för #tarot. Paranormal.se representerar inte denna grupp / Kanal på chatten.

normal

Välkommen till Tarot-chatten!

Har det funnits stunder i Ditt liv när Du känt att allting är hopplöst, utan mening och det känns som om Din värld har rasat ihop?

Då kan Du få hjälp med en läggning!

- Formulera frågan INNAN Du kliver in på chatten, så Du inte behöver tänka efter då det är Din tur; dels tar det tid att formulera en fråga så man får så bra svar som möjligt, och dels går det fortare och drabbar inte nästa i kön, om Du har frågeställningen klar.

- Försök att formulera frågan på ett sätt så att den inte bara kan besvaras med ja eller nej då en sådan frågeställning förringar kortens enorma tolkningsmöjligheter, men inte heller för omständigt, för ju rakare och specifikare Din fråga är, desto klarare svar kommer Du att få.

- Har Du några frågor beträffande läggningen, t ex hur ser Du det, eller varför tolkar Du det så här, så var snäll och vänta med dem tills hela tolkningen och sammanfattningen är gjord, för tolkningen sker oftast genom intuition och känsla, och om man ifrågasätter genom att avbryta, finns risken att den som tolkar helt kommer av sig, och en sammanhållande bild försvinner.

- Om det är något Du inte har förstått eller om Du undrar över något, så var inte rädd för att fråga - men efter själva tolkningen.

- Tänk på att läggningen tolkas utifrån Din ställda fråga, så har Du några följdfrågor, bör dessa tas som separata läggningar.