Hem

Morgonstjärna Ornithogalum, Hyacinthaceae, Medicinalväxt, Ört

Ändra sidan Visa ditt intresse Ämne 546148, v2 - Status: normal.
Försteredaktör: Runar
är en sorts Ornithogalum , Hyacinthaceae , Medicinalväxt och Ört

Morgonstjärna är en lågväxt, flerårig ört med bladlös stjälk.

Alias: morgonstjärna, morgonstjärnor, ornithogalum angustifolium boreau, ornithogalum umbellatum, star of betlehem och stjärnlök

normal

Star of Betlehem väcker personligheten ur den själsliga dvalan och leder den till det högre jaget. Knutpunkterna i energisystemet genomströmmas av nytt liv och inte minst nervsystemet gagnas. Slaggen bryts ner, blockeringar löses upp och enrgin flödar åter fritt. Det innebär att människan fylls av liv, blir energisk och klar i tanken och på nytt orkar möta vardagens motigheter.

Star of Betlehem i kombination med Walnut är att rekommendera åt nyfödda, för chocken att komma till världen och anpassningen till den nya tillvaron. Några droppar i badvattnet förslår.

Kvinnor som har problem med rikliga menstruationsblödningar, har också blivit hjälpta av Star of Betlehem, varje menstruation är som bekant på sätt och vis en födsel i miniatyrformat, d.v.s. en minichock. Naturligt nog används det också i terapier, som arbetar med själsliga skadeeffekter efter chock, t.ex. rebirthing.