Hem

Själens styrka Bok

Lärdom, insikt och healing från andarnas budbärare

Ändra sidan Visa ditt intresse Ämne 179257, v2 - Status: normal.
är Bok
Behandlar Andlig utveckling
Publicerad år 1997
ISBN 91 7705 774 0
sidantal 301
Av Rosemary Altea
Publicerad av Egmont Richter

Rosemary Altea och hennes schamanske andlige ledare Grey Eagle visar oss i denna bok hur vi kan utveckla vårt andliga medvetande.

Alias: själens styrka

normal

Bokens baksida

Rosemary Altea och hennes schamanske andlige ledare Grey Eagle visar oss hur vi kan utveckla vårt andliga medvetande. Grey Eagle är alltid närvarande när Rosemary utforskar hur våra älskade i andevärlden förblir involverade i våra liv efter att de avlidit. Tack vare hennes fantastiska mediala gåva har hon blivit kallad Rösten från andevärlden.

I Själens styrka använder sig Rosemary både av berättelser ur sitt privatliv och fallbeskrivningar av hennes arbete som medium och healerför att förklara och belysa vad som händer när vi dör. Kommer vår personlighet att överleva döden? Blir de döda i andevärlden berörda av handlingar som deras älskade utför på jorden? Kommer vi att återförenas med våra älskade husdjurandra sidan? Dessa och många fler frågor får du svar på i Själens styrka.

Rosemary utmanar var och en av oss till att lära känna, värdera och vara rädda om oss själva. Hennes modiga avslöjande av sina egna personliga strider uppmuntrar oss att kämpa för självkänsla och allt vad det för med sig - att hitta och ta vara på Själens styrka.