Hem

Eco

Ändra sidan Detaljer
Medlem 51103, nivå 6, ämne 548321, v1
Kallar sig Eco
Kön Kvinna
Kontakt E-post
Uppdaterad 2004-07-15

är Medborgare i Paranormal.se

Presentation

Har nosat lite på det paranormala under hela livet.

Uppväxt bredvid en kyrkogård och med en naturnära syn på livets kretslopp finns ingen direkt rädsla för framtiden, men däremot en fast övertygelse om att det är trevligare att leva ett långsiktigt, nyfiket och rikt liv än ett kortsiktigt och paniskt eller orosfyllt inför en okänd framtid.

Ingen kan veta vad morgondagen tar sig för men man kan få indikationer på vad som kan hända och självklart också påverka sakers utgång till viss del.
Andra saker, som oväntade olyckor i stil med brutna ben, sjukdomar och naturkatastrofer får man helt enkelt lära sig leva med.

Mina huvudsakliga intressen är Tarot och Vardagsmagi (vilket innefattar såväl kristaller, färger, chakran, örter, kontakt med inre och yttre guider och ljus av olika slag).
Jag utför det mest för att själv få utvecklas men har också lärt mig att utvecklingen blir både snabbare och mer givande om man delar den med andra. Därför har jag också efter ett tips beslutat att bli medlem på denna sida för att få tillgång både till mer information och andras erfarenheter, samt för att kunna komma i kontakt med andra vid behov..